-10.1 C
Sarajevo
Nedjelja, 23 siječnja, 2022
Još

  Objavljen Javni poziv subjektima male privrede sa područja Općine Centar za podnošenje zahtjeva za odobrenje finansiranja

  Na osnovu Ugovora o poslovnoj saradnji Općine Centar Sarajevo i Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo zaključenog dana 01.08.2019. g. objavljen je Javni poziv subjektima male privrede za podnošenje zahtjeva za odobrenje finansiranja.

  Maksimalni iznos pojedinačnog finansiranja je 300.000 KM, a ukoliko se radi o ulaganju u infrastrukturne objekte i objekte od posebnog značaja za Općinu, iznos sredstava može biti i veći. Samostalnim preduzetnicima bit će odobravani iznosi finansiranja do 100.000 KM. Ugovorom su definirani rokovi otplate od 12 do 84 mjeseca, a svi detalji nalaze se u Javnom pozivu.

  - Oglašavanje -

  Riječ je o projektu koji privrednicima omogućava da u BBI Banci dobiju finansiranje po izuzetno povoljnim uslovima, a u sklopu kojeg će Općina Centar subvencionirati dio godišnje profitne marže u visini od 3%.

  Dodatne informacije mogu se dobiti u najbližoj poslovnici BOSNA BANK INTERNATIONAL d.d. Sarajevo, putem e-maila: [email protected]bbi.ba, na brojeve telefona 033 275-507, 033 275-255, 033 275-256, kao i na web stranici https://bbi.ba.

  Javni poziv u PDF formatu možete preuzeti na linku ovdje.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU
  spot_img
  TRENUTNO POPULARNO