OČEKUJU IH NEZABORAVNI TRENUCI Za ova tri znaka avgust će biti najuzbudljiviji

Tri horoskopska znaka mogu da očekuju nezaboravan avgust, tvrde astrolozi. Neko će se ponovo sresti sa starom ljubavi, a neko će završiti u ljubavnom trouglu. U svakom slučaju, njima će ljeto biti veoma uzbudljivo.

Otkrijte u nastavku da li je vaš znak među njima…

Ovan

Ovog ljeta, vi ste zvijezda! Na kraju krajeva, Jupiter će se kretati kroz vašu prvu kuću i donijeće vam samopouzdanje. A kada se osjećate samopouzdano, takođe se osjećate kao da ste u dodiru sa vašim pravim ja. A kada se to dešava, privlačite ljubavnike. To naravno može da vam donese i niz problema, ako ste u stabilnoj vezi.

Ovog ljeta mnogi muškarci će biti zainteresovani za vas, pa je u takvoj situaciji vrlo moguće da se nađete u ljubavnom trouglu.

Lav

Lavovi će moći da biraju ovog ljeta – na njihova vrata pokucaće nekoliko dobrih prilika. Venera je u Lavu, a zna se šta to znači – više šarma, više harizme, više ljubavi!

Prosto ćete biti magnet za muškarce! Zato ni bivši partneri neće ostati imuni na vas, pa će vas saljetati. Jupiter će donijeti toliko ljepote u vašu avanturističku devetu kuću, što bi moglo da dovede do poznanstva sa nekim u koga *nikada* ne biste očekivali da se zaljubite.

Vaga

Ako ste slobodni i niste u dugoj i stabilnoj vezi očekujte gotovo siguran povratak neke stare i skoro zaboravljene ljubavi u život.

S obzirom na to da vam nedostaje ljubav, moguće je da ćete ponovo pokušati, čak i ako niste ekstremno “zagrijani” za tu osobu. Ne zaboravite da vam je sada data prilika da manifestujete vezu kakvu ste oduvijek željeli. Privlačite ljude kao magnet i potrebno je samo da to osvjestite. Svako na koga pomislite biće vaš.

OČEKUJU IH NEZABORAVNI TRENUCI Za ova tri znaka avgust će biti najuzbudljiviji appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU