OD NJIH NEMA PRGAVIJIH Ovi horoskopski znakovi gunđaju od jutra do mraka

Rak

Suprotno onome što mislite, kuknjava nije u namjerama Raka, barem, oni ne žele svjesno da kukaju i žale se. U njima se samo toliko toga dešava. Kada se njihove emocije nagomilaju, moraju ih nekako izraziti. U suprotnom, svaka frustracija koju mogu da osjete mogla bi imati razarajući efekat na njihovu psihu. Njihova nesigurnost takođe tu ne pomaže. Kuknjava je za Raka njihova psihoterapija. Međutim, to je jedan od najtvrdokornijih znakova. Ako zaista želi da prestane da kuka o svemu, može. Za to je potreban samo čist um.

Škorpija

Škorpije ne žele toliko da kukaju, ali to se jednostavno dešava. Njihova sposobnost da budu brutalno iskreni i njihova strast je samo savršen recept za to. Škorpije su odlučne i dinamične, kada im se nešto ne sviđa, neće se truditi da to sakriju, ili „naglase“. Žele da imaju kontrolu i kada stvari izmaknu kontroli, trude se da je vrate. Problem je što u životu postoje mnoge stvari nad kojima nemamo kontrolu, a to je realnost, koju Škorpije, naravno, ne vole. Međutim, treba da imaju na umu da u ovim slučajevima žalba ne pomaže.

Strijelac

Strijelčevi su poseban slučaj. S jedne strane, oni su optimistični i spontani. S druge strane, kažu prvo što im padne na pamet, a to znači mnogo prigovaranja. Negativnost ne zamagljuje njihovo razmišljanje, ali ponekad se čini da jednostavno nemaju nikakav filter za ono što kažu. Ako nešto nije u redu, oni će na to ukazati. Možda ne zato što su uznemireni, već zato što su tek primjetili. Strijelac se može iznervirati i učestvovati (ako ne i biti zvijezda) u tuči, a kasnije će se brinuti o posljedicama. Prigovaranje Strijelca je samo još jedan način da iznese svoje mišljenje, čak i kada to niko nije tražio.

OD NJIH NEMA PRGAVIJIH Ovi horoskopski znakovi gunđaju od jutra do mraka appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU