Održana izborno-izvještajna skupština HKD Napredak Busovača, Bojan Petrović novi predsjednik


Busovača, 6. 1. 2024. godine. U kino dvorani “Theatre” Napretkovog hrvatskog doma u Busovači danas je održana izvještajno-izborna skupština Hrvatskog kulturnog društva (HKD) Napredak Busovača, piše Hrvatski.ba.

Skupština je privukla značajan broj članova ovog najstarijeg hrvatskog kulturnog društva u Busovači, a generalno i u Bosni i Hercegovini.

 

Skupština je obilježena izborom nove uprave društva. Bojan Petrović izabran je za novog predsjednika, dok su za dopredsjednike izabrani Slaven Katava i Stipo Krišto. Za poziciju rizničara izabran je Stjepan Čović, a za tajnicu Katarina Livaja. Za članove Upravnog odbora izabrani su: Nikica Petrović, Zoran Smoljo, Lucija Livaja, Dragan Ćosić Damba i Anto Bašić.

 

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Ivica Ćosić, Nikola Ćosić i Marija Agatić.

 

Skupštini je prisustvovao značajan broj članova društva, što pokazuje snažnu zajedničku predanost očuvanju i promicanju hrvatske kulture i tradicije u regiji.

 

Novoizabrana uprava planira niz aktivnosti i projekata s ciljem daljnjeg razvoja društva i promicanja hrvatske kulture.

Održana izborno-izvještajna skupština HKD Napredak Busovača, Bojan Petrović novi predsjednik

Ova izborno-izvještajna skupština HKD Napredak Busovača predstavlja važan korak naprijed za društvo. S novim vodstvom na čelu s Bojanom Petrovićem, očekuju se novi pothvati u jačanju kulturne baštine i zajednice.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU