7.7 C
Sarajevo
Subota, 25 ožujka, 2023

Održana sjednica Komisije za nagrade i priznanja Sportskog saveza SBK/KSB

U prostorijama Sportskog saveza SBK/KSB održana je 2. sjednica Komisije za nagrade i priznanja Sportskog saveza SBK/KSB koja je stalno radon tijelo Upravnog odbora Sportskog saveza SBK/KSB a koju sačinjavaju istaknuti dugogodišnji sportski radnici: Nikica Petrović, predsjednik, Mulo Hadžić, potpredsjendik, Ivica Malić, Abduselam Kico i Asim Hodžić članovi.

Na osnovu Javnog poziva za dodjelu priznanja Sportskog saveza SBK/KSB, objavljenog na zvaničnoj stranici Ministarstva obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta i sredstviima informisanja, medijskim partnerima Sportskog saveza SBK/KSB, dostavljene su nominacije članica I pojedinaca za dodjelu nagrade za životno djelo, zlatne, srebrne i bronzane plakete Sportskog saveza SBK/KSB, nagrade sportski radnik godine, kao povelja i priznanja za doprinos i afirmaciju sporta i  postignute rezultate u 2022. godini.

Komisija za nagrade i prizanja razmotrila je pristigle prijedloge u skladu sa  Pravilnikom o nagradama i priznanjima Spotskog saveza SBK/KSB, te dostavila prijedlog Upravnom odboru Sportskog saveza SBK/KSB na razmatranje i donošenje konačne odluke o nagrađenima.

Dobitnici najvećih priznanja Sportskog saveza SBK/KSB bit će proglašeni na manifestaciji “Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2022. godinu” kada će im biti i uručena, a manifestacija će održati 24. februara 2023. godine u Domu kulture u Novom Travniku sa početkom u 18,30.

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU