OGLASIO SE DISTRIBUTER ULAZNICA: Ovo je njihova verzija priče nakon Partizana i Barcelone

Košarkaši Partizana izgubili su od Barcelone u prvom dvoboju dvokola Eurolige.

Prije te utakmice pojavio se problem s ulaznicama, zbog čega su navijači negodovali.

Klub se oglasio priopćenjem u kojem je ponudio rješenje. Na to je reagirao njihov dosadašnji distributer ulaznica Ticketline s kojim je klub u tu svrhu raskinuo ugovor i promijenio partnera.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Povodom jučerašnjeg priopćenja za medije KK Partizan, koje je rezultiralo velikim brojem obraćanja našoj kompaniji u vezi problema oko prodaje svih vrsta ulaznica koji postoje ove sezone, a koji su kulminirali prvom utakmicom Eurolige, želimo prije svega obratiti se navijačima Partizana. Ovim putem izražavamo suosjećanje s problemima i nepoštivanjem jedne od najvjernijih košarkaških publika u Europi od strane neodgovornih pojedinaca iz najuže uprave kluba. U potpunosti se ograđujemo od svih izjava pojedinaca iz rukovodećih struktura kluba u svezi prebacivanja vlastite odgovornosti i nesposobnosti na našu tvrtku te spominjanja starih baza podataka kao navodnog opravdanja za nove probleme. Smatramo da je neprofesionalan i odnos kluba koji sve svoje propuste nastoji prenijeti na prodajne kuće s kojima je surađivao ili trenutno surađuje, bez želje da ulazi u ugled prodajnih kuća s kojima klub trenutno posluje. djeluje. Također obavještavamo javnost da je KK Partizan neosnovano jednostrano raskinuo ugovor sa našim društvom u jeku priprema za novu sezonu, zbog čega ćemo zaštitu svojih prava tražiti pred nadležnim institucijama Republike Srbije, a ne preko društvene mreže. Također, pozivamo odgovorne pojedince iz kluba, da našu tvrtku ostave po strani i da nas ne spominju u kontekstu vlastitih grešaka. Bez obzira što će KK Partizan ubuduće objaviti na ovu temu, Ticketline se neće oglašavati u medijima. Sportskoj sekciji KK Partizan želimo puno sreće u daljem radu, a celoj navijačkoj armiji crno-belih da se sezona nastavi sa što manje problema i što više zadovoljstva navijača.stoji u priopćenju koje potpisuje Uprava tvrtke.

Partizan će sljedeću utakmicu pred domaćom publikom igrati protiv Crvene zvezde Meridianbet u derbiju Eurolige 26. listopada. Prije toga, večeras igraju protiv Olympiakosa, a zatim u ponedjeljak protiv Mege.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU