OGROMNI PROBLEMI! Optužene zvijezde su u velikom strahu, ako im se dokaže krivnja čeka ih drakonska kazna

Zabrinjavajuće vijesti stižu iz trening kampa talijanske reprezentacije u Firenci, gdje su Azzurri trenirali i pripremali se za nadolazeće utakmice.

Dvojica vrlo važnih igrača, Sandro Tonali iz Newcastle Uniteda i napadač Aston Ville Niccolo Zaniolo, završili su u policiji na ispitivanju.

Dvojica igrača bila su u četvrtak navečer u policijskim prostorijama i razgovarala o golemoj optužbi i mogućoj umiješanosti u ilegalno klađenje.

Očito situacija nije nimalo jednostavna ni za igrače, ni za reprezentaciju, ni za njihove klubove, koje sve čeka onaj krucijalni dio priče – da vide kako će se odvijati proces i istraga.

I Tonali i Zaniolo morali su u isto vrijeme napustiti trening kamp reprezentacije i neće igrati za Italiju u nadolazećim utakmicama. Vratili su se u svoje klubove i morat će pričekati završetak istrage.

Nije to velika priča samo za Italiju i njihovu reprezentaciju, već i za englesku Premier ligu, s obzirom na posebnu važnost oba igrača za njihove klubove.

Svi s nestrpljenjem očekuju službeni rasplet situacije i kako će Tonali i Zaniolo odgovoriti na optužbe. Proglase li ih krivima, prijeti im do tri godine zabrane bavljenja nogometom.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU