Olakšano korištenje: Nova, moderna, web stranica „Doma zdravlja“ Zenica

olakšano korištenje: nova, moderna, web stranica „doma zdravlja“ zenica

Sa ciljem lakšeg i jednostavnijeg pristupa informacijama koje su u vezi sa primarnom zdravstvenom zaštitom na području Grada Zenice koje provodi Javna ustanova “Dom zdravlja” Zenica, urađena je potpuno nova, modernija, web stranica ove ustanove, prilagođena i za mobilne uređaje.

Nova web stranica organizacijski i sadržajno je dosta poboljšana, te efikasnija za korištenje. Osim informacija o samoj ustanovi i službama, na stranici se mogu naći i savjeti stručnjaka, doktora, kao i mnoštvo korisnih informacija, odnosno preporuka o svjetskom izazovu pandemiji koronavirusa.

Pored toga, na stranici se nalaze i korisni linkovi, odnosno web stranice, drugih zdravstvenih ustanova poput Kantonalne bolnice Zenica, Instituta za zdravlje i sigurnost hrane, Zavoda zdravstvenog osiguranja ZDK, Zavoda za bolesti ovisnosti ZDK, Zavoda za medicinu rada i sportsku medicinu ZDK…, kao i stranica Grada Zenica i Zeničko-dobojskog kantona.

Kako su kazali iz „Doma zdravlja“, svi podaci i fotografije koje su dostupne na stranici su aktuleni i ažurirani, kako bi svi posjetioci imali predstavu o njihovom radu.

„Cilj nam je da se putem internet prezentacije naših usluga dodatno približimo kako našim korisnicima, tako i široj javnosti. Stranica nudi detaljne informacije o samom Domu zdravlja, načinu upravljanja, uslugama i djelatnostima. Pozivamo vas da posjetite našu web stranicu www.dzz.ba i saznate sve što vas zanima o radu JU „Dom zdravlja“ Zenica.“, poručili su iz ove ustanove.Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU