ONI SU KRALJEVI DRAME Horoskopski znakovi koji u svemu vide razlog za “raspad sistema”

Ako se pitate šta neke ljude čini kraljevima drame, možda je to samo njihov karakter.

Riba

Opšte je poznato da Lavovi traže pažnju, ali traže je i žene Ribe. Neće vas poštedjeti kad god ugledaju šansu za stvaranje drame jer tako obezbjede prijeko potrebnu pažnju. Nisu im strani ni nepotrebni napadi bijesa, u osnovi učinit će sve što je potrebno samo da bi privukli nekoliko pogleda.

Djevica

Izuzetno nemilosrdne i dramatične su takođe i žene Djevice. One su same sebi najbitnije i ako slučajno pokušate dominirati njima, pripremite se za predstavu prepunu drame. Djevice neće upijati negativnost od drugih, vjeruju u sebe, a kada osjete da je povređena njena privatnosti, stvaranje drame je njihova jedina opcija.

Bik

Ovaj horoskopski znak takođe voli stvarati dramu. Jednostavno to čine i ne osjećaju ništa loše u vezi s tim. Ako se Bikovi osjete ignorisano ili nepozvano, najvjerojatnije će odmah stvoriti dramu i time lako zaraditi titulu kraljice drame, piše Pinkvilla.

Strijelac

Strijelac ponekad može biti izuzetno dramatičan. Od lica šteneta do tepanja poput djeteta, Strijelac će učiniti sve da privuče pažnju. Žele da stvari idu svojim tokom, onako kako su zamislili, a ako ne idu, stvarat će dramu i otežavati stvari drugima oko sebe.

ONI SU KRALJEVI DRAME Horoskopski znakovi koji u svemu vide razlog za “raspad sistema” appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU