4 C
Sarajevo
Subota, 3 prosinca, 2022

Online Cisco akademija: NOVI CCNA 7 program – nevjerovatna ponuda

Postanite vlasnik jednog od najtraženijih svjetskih ICT certifikata, učeći od kuće i uz najpovoljnije finansijske uslove

Jedinstvena ponuda u BiH – pohađajte NOVI CCNA 7 PROGRAM Cisco akademije mrežnih tehnologija ONLINE iz svog doma kombinujući najsavremenije tehnologije učenja na daljinu: predavanja uživo putem Cisco WebEx konferencijskog sistema i Cisco Networking Academy portal sa obrazovnim materijalima. Potrebno je samo da imate pristup Internetu i računar, te dobru volju.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Zbog specifičnosti ovakvog načina izvođenja nastave, nudimo Vam i posebne finansijske pogodnosti – kompletan CCNA 7 program za nevjerovatnih 1.199,00 KM (redovna cijena 2.000,00 KM)! Omogućavamo plaćanje školarine kroz tri rate.

Online nastava preko Cisco Networking Academy portala omogućena je kandidatima odmah po potpisivanju ugovora, a online predavanja preko Cisco WebEx sistema počinju 27. aprila.

Svi kandidati koji uspješno polože CCNA 7 program prema propozicijama Cisco akademije (položeni ispiti iz prvog pokušaja sa preko 75%) dobijaju do 50% popusta za polaganje ispita za sticanje industrijskog Cisco CCNA certifikata.

I to nije sve!!!!

Kandidatima koji uspješno završe CCNA program Cisco akademije na Visokoj školi eMPIRICA i potom se odluče za studij na Visokoj školi eMPIRICA, nudimo posebne finansijske pogodnosti – 50% popusta na školarinu za prvu godinu studija, kao i priznata 4 položena ispita koji se slušaju prema programu CCNA.

  Smjernice za prevazilaženje globalne ekonomske krize uzrokovane virusom COVID-19

Cisco Networking Academy je globalni edukacijski program koji polaznicima omogućava sticanje fundamentalnih ICT vještina u oblasti dizajna, izgradnje i upravljanja kompjuterskim mrežama, kao i sticanje drugih vještina potrebnih za razvoj karijere, kao što su rješavanje problema, timski rad i kritičko razmišljanje. Program je ustanovljen 1997. godine, jedinstven je u cijelom svijetu, i godišnje ga pohađa 900.000 polaznika.
Akademija omogućava pristup online kursevima, interaktivnim alatima, praktičnim treninzima i mrežnim simulacijama u cilju razvoja praktičnih vještina koje će polaznicima pomoći u ostvarenju karijere u oblasti ICT u skoro svim vrstama industrije i poslovanja širom svijeta.
Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti.

Kompletan CCNA 7 program Cisco akademije traje 210 sati, kroz tri kursa:

Nakon svakog odslušanog kursa polaže se pripadajući završni ispit koji se sastoji od praktičnog i teorijskog dijela, nakon čega se stiče certifikat za navedenu oblast izdat od strane Cisco Academy. Osim toga, Visoka škola eMPIRICA uspješnim kandidatima dodatno izdaje i svoj certifikat za položen Cisco CCNA 7 program.

  Privatni otok na Bahamima s kilometarskom plažom košta 19,5 miliona dolara – TNTPortal

OBRAZAC ZA PRIJAVU

ISKORISTITE OVU NEVJEROVATNU PONUDU, POVEĆAJTE SVOJE ŠANSE ZA ZAPOSLENJE, POSTANITE NAJTRAŽENIJI ICT KADAR NA TRŽIŠTU!

Dodatne infomacije na:
[email protected]
+387 61 164 694

  • SPONZORIRANI ČLANAK

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU