Opečena beba iz Solina sedirana, izvan je životne opasnosti

Jednoipolgodišnja djevojčica koja je jučer zadobila teške opekline lica i šake u solinskim Blacama i dalje je hospitalizirana u KBC-u Split, sedirana je kako ne bi trpjela bolove, no izvan je životne opasnosti, doznaje se jutros u bolnici.

“​Djevojčica je i dalje sedirana da ne osjeća bolove, stanje je dobro, nije u životnoj opasnosti i stalno je pod prismotrom liječnika. Dobila je opekline lica i šake i nalazi se na Jedinici intenzivnog liječenja za djecu”, rekla je Kristina Bitanga iz Ravnateljstva bolnice.

Policija je dojavu o toj teškoj nesreći dobila ​u nedjelju oko 14 sati kada ​im je iz splitske bolnice javljeno da je liječnička pomoć pružena djetetu koje ima opekline po tijelu izazvane zapaljivom tekućinom.

Nešto kasnije policija je izvijestila kako je do nesreće došlo u pomoćnom objektu (pušnici) gdje je 51-godišnjak pripremao paljenje vatre pomoću zapaljive tekućine iz boce. U jednom trenutku vatra je zahvatila bocu, a muškarac ju je u panici odbacio u dvorište u kojemu se nalazila djevojčica koja je tom prilikom zadobila opekline po tijelu.

“Na mjestu događaja je obavljen očevid, a kriminalističko istraživanje tog događaja je i dalje u tijeku. Javnost će biti obaviještena nakon završenih policijskih radnji”, kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

Hinadnevni.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU