Oslobođenje – (VIDEO) Otkrivamo šta se sinoć događalo na Baščaršiji: Svađa ispred prodavnice prerasla u fizički sukob, automobil mladiću prešao

Verbalni sukob kasno sinoć u starom dijelu Sarajeva umalo nije završio tragično, nakon što je automobil jednom od aktera točkom prešao preko noge!

Prema zvaničnim informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), sve se odigralo sinoć 45 minuta poslije ponoći u ulici Safvet-bega Bašagića, u blizini taxi štanda na Bačaršiji.

Iz MUP-a KS su precizirali da im je prijavljeno da je došlo do narušavanja javnog reda i mira te da su na mjestu događaja zatekli N. Dž. (24) iz Sarajeva.

Mladić je zadobio teške povrede te je prevezen na Kliniku za ortopediju ii traumatologiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, gdje je zadržan na daljem liječenju.

Portal Oslobođenje.ba saznaje da je svemu kumovala svađa između N. Dž. s jedne strane i njemu nepoznatih osoba s druge strane, a koja se dogodila ispred obližnje prodavnice.

Potom je došlo do fizičkog sukoba. U jednom trenutku vozilo, koje se nalazilo na proširenju, pokrenulo se te je točak automobila prešao preko noge mladića!

Prema našim saznanjima, za volanom je bio muškarac starije životne dobi i nije imao namjeru da povrijedi mladića. Drugim riječima, ova nesreća se odigrala neovisno o prethodnom incidentu.

Povrijeđenom su prvi u pomoć pritekli građani, a potom i ekipa Hitne pomoći. Portal Oslobođenje.ba došao je u posjed snimka na kojem se vidi kako ljekari ukazuju pomoć povrijeđenom.www.oslobodjenje.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU