11.6 C
Sarajevo
Srijeda, 7 lipnja, 2023

OSMIJEHNUĆE VAM SE SREĆA Najsretniji dan u 2022. za svaki znak horoskopa

Svakodnevne promjene u planetima oko nas imaju velikog uticaja na naše ponašanje i raspoloženje, ali i na odnose s drugim ljudima te našu karijeru. S obzirom na to da svi želimo znati na koji dan će te promjene najbolje uticati na nas, astrolozi su izračunali koji datumi će biti najsretniji za svaki horoskopski znak ove godine. Pa, evo odgovora!

Svakim horoskopskim znakom ‘vladaju’ određeni planete čije promijene svakodnevno imaju velikog uticaja na pripadnike svakog od horoskopskih znakova. Upravo iz tog razloga astrolozi vrlo lako mogu izračunati kako će koji period ili dan uticati na neki horoskopski znak.

A kako svi želimo znati kada će nam se sreća osmjehnuti, astrolozi su za Popsugar izračunali koji će datumi ove godine biti najsretniji i najpovoljniji za sve horoskopske znakove.

Ovan

Najsretniji dan za ovna je 24. maj.

Naime, na ovaj datum će se poravnati Mars, Mjesec i Jupiter što će ovnu donijeti puno motivacije i strasti za ostvarivanjem planova o kojima već duže vrijeme mašta, ali i posebnu sreću prilikom ostvarivanja tih planova.

Bik

Najsretniji dan za bika biće 25. oktobar.

Na ovaj dan dogodiće se pomrčenje sunca koje će unijeti posebnu energiju u bikove odnose s drugim ljudima. Posebno u ljubavnu vezu. Onim bikovima koji će ove godine tek započeti neku vezu, pomrčina sunca će donijeti mogućnost da ta veza bude dugotrajna, a oni bikovi koji već jesu u vezi, će taj odnos podići na jedan, sasvim novi, nivo.

Blizanci

Najsretniji dan ove godine za blizance će biti 20. jun kada će njihove komunikacijske vještine dosegnuti jedan sasvim novi nivo zbog čega će im se otvoriti nove poslovne prilike koje će im donijeti značajan napredak u karijeri.

Takođe, nakon 20. juna, blizanci će se naučiti nositi sa stresom iz okoline i postaće puno smireniji.

Rak

Najsretniji dan za raka će biti 13. novembra.

Na ovaj datum će rak shvatiti da svoju burnu prošlost treba ostaviti iza sebe i da se u potpunosti mora posvetiti budućnosti. Kada rak iza sebe ostavi sve ‘lance’ koji su ga do tada vezali, odlične životne prilike neće se prestajati nizati, a velika je šansa da upozna i ljubav svog života.

Lav

Lavu će se sreća najviše osmjehnuti 28. jul kada će zaista prepoznati moć svojih osjećaja i kada će naučiti da treba slijediti svoje srce. Upravo kada lav počne slijediti svoje srce, uočiće i da je vrijeme za neki novi početak. I u privatnom i u poslovnom smislu.

Djevica

Najsretniji dan za djevice ove godine bio je 2. mart kada su shvatile da sebe moraju voljeti jednako kao što vole svog partnera i druge ljude oko sebe. Mnoge djevice tada su naučile da je briga o vlastitim emocijama vrlo važna i da snaga ljubavi liječi sve.

Vaga

Vagama će se sreća najviše osmjehnuti 19. oktobra kada će se Sunce i Venera poravnati i donijeti im sreću i mir koje su već dugo tražili.

Nakon ovog datuma, vage će se jednostavno osjećati lakše, sretnije i bolje.

Škorpija

Najsretniji dan za škorpione bio je 25. januar kada su naučili kako dobrom komunikacijom izraziti svoje želje, mišljenja i osjećaje i na taj način se zauzeti za sebe. Upravo taj pomak u načinu komunikacije, škorpijama će kroz godinu donijeti puno dobrih stvari i dobrih prilika. Ne samo u poslovnom svijetu, nego i u privatnom.

Strijelac

Strijelcima će najsretniji dan biti 17. avgust kada će napokon, nakon hrpe poslovnih i privatnih obaveza, osjetiti slobodu i imati priliku posvetiti se sebi i svojim željama. S obzirom na to da strijelce pokreće njihov avanturistički duh, najbolje bi bilo da već sada počnu planirati neko putovanje oko ovog datuma.

Jarac

Jarcima će se sreća osmjehnuti 25. septembar jer će njihove karijere, na kojima su naporno radili, napokon procvjetati i donijeti im hrpu ličnog zadovoljstva. Takav napredak u karijeri mgao bi biti u vidu unapređenja, poećanju primanja ili čak promjenu posla na kojemu se pružaju puno bolji uslovi rada.

Vodolija

Za vodolije je najsretniji dan bio 6. mart koji je označio neke sasvim nove početke u njihovom ljubavnom životu. One vodolije koji su u dugim vezama, svoj su odnos podigli na novi nivo, a oni slobodni sigurno su upoznali nekoga ko će im ubrzo obilježiti život. U pozitivnom smislu, naravno.

Ribe

Najsretniji dan za ribe bio je 26. april kada će se ribama dogoditi nešto sasvim neočekivano. Ta promjena može se vidjeti kroz upoznavanje srodne duše, karijerni uspjeh ili bilo koju drugu promjenu koja će ribama donijeti neopisivu sreću u ovoj godini.

OSMIJEHNUĆE VAM SE SREĆA Najsretniji dan u 2022. za svaki znak horoskopa appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU