Ostoja se oglasio povodom Delijeve izjave: Partizan je važniji od svakog pojedinca

Košarkaši Partizana u petom kolu dočekuju Crvenu zvezdu, a za razliku od prošle godine gosti neće imati podršku navijača.

Prigodu je najavio predsjednik Partizana Ostoja Mijailović.

– ZŽelim dobru atmosferu na večerašnjem europskom derbiju. Ovaj derbi je pre svega poseban za državu Srbiju i naš narod, zato želim i pozivam sve da podržimo brend na nivou KK Partizan! Prošle godine, kada je Partizan bio i prvi domaćin u evroligaškom derbiju, pokazali smo volju i želju da poboljšamo međusobne odnose, On je rekao Ostoja Mijailović za Telegraph.

Objasnio je i zašto danas nema navijača Crvene zvezde na tribinama.

Tada sam donio odluku da u dvoranu pustim što više gostujućih navijača. Iako su me nakon te odluke, a prvenstveno zbog nje, navijači s južne tribine vrijeđali, znao sam da plaćam cijenu, ali napravio sam pravi potez. Za današnju utakmicu nažalost nismo bili u mogućnosti ponuditi istu. Košarkaški klub Partizan dobrim dijelom živi od prihoda koje ostvaruje prodajom sezonskih ulaznica, stoga moramo dodatno poštovati svakog našeg navijača. Također, postoji i određeni broj navijača koji nisu imali priliku kupiti sezonsku ulaznicu. Tim ljudima ostaje da na pojedine utakmice dolaze s dnevnom kartom. Partizan je prodao gotovo 16.700 sezonskih ulaznica, što je apsolutni rekord u Europi. Na raspolaganju imamo jako mali broj dnevnih karata. Da zaključimo, svaki pretplatnik i kupac dnevne karte u košarkaškom klubu Partizan važniji nam je od bilo kojeg pojedinca ili bilo kakve uvrede. Uvek radimo u interesu Partizana i Partizana, dodaje Mijailović.

Na kraju je poželio košarkašima Crvene zvezde da se dobro osjećaju u “Štark areni”.

Želim da se gosti osjećaju ugodno u odličnoj atmosferizaključak je Mijailovića.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU