OTAC MONSTRUM/ Pretukao i ošišao kćerku pa je silovao više puta

Viši sud u Požarevcu osudio je u prvostepenom postupku Živorada Milića (61) iz Smoljinca kod Malog Crnića na 15 godina zatvora, jer je silovao maloljetnu kćerku A. M, tada staru 16 godina.

Time je sud usvojio predlog Višeg tužilaštva, koje je za optuženog tražio maksimalnu kaznu, koja se, inače, veoma rijetko izriče.

Prema navodima optužnice, Živorad je 10. maja prošle godine kćerku pretukao i ošišao, a onda je primorao da ga zadovolji oralno i klasičnim seksualnim odnosom, a to je uradio i sutradan popodne. Trećeg puta, 12. maja oko 12 sati, sve je ponovio, ali je tada i analno silovao kćerku. Sve vrijeme on je nju i vrijeđao, optužujući je da je drolja i da spava sa starijim muškarcima u selu. Ona je 12. maja pobjegla od kuće i napisala pismo majci, koja je napustila muža i boravila kod kćerke udate u Smederevu.

U pismu je A. M. navela da će da izvrši samoubistvo, pa je majka slučaj prijavila policiji. Poslije toga, Živorad je uhapšen i određen mu je pritvor, prenosi avaz. Poslije njegovog hapšenja, analizom DNK tragova na krevetu, posteljini i na vešu djevojčice, nađeni su njegovi biološki tragovi. Ljekarskim pregledima utvrđeno je da je djevojčica imala brojne povrede po tijelu i intimnim dijelovima. Istražni organi rekli su da do sada nisu vidjeli ovako brutalno silovanje.

Optuženi je u februaru prošle godine izašao na uvjetnu slobodu iz zatvora, gdje je bio zbog ubistva.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU