OTKAZAN ADRIA TOUR/ Nakon Dimitrova, pozitivan i Borna Ćorić kao i trener Novaka Đokovića

Dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ testirani na covid-19, nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan, a rezultati su pokazali da su trojica, od kojih je jedan hrvatski tenisač Borna Ćorić, pozitivan, objavili su u ponedjeljak organizatori Adria Toura.

Uz Ćorića koji je igrao protiv Dimitrova, pozitivan je Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova, dodaju organizatori.

“Pozdrav svima, želim vas informirati da sam pozitivan na Covid-19. Molim sve koji su bili u kontaktu sa mnom zadnjih nekoliko dana da se testiraju. Jako mi je žao ako sam prouzročio bilo kome problem. Dobro se osjećam i nemam simptome. Čuvajte se. Šaljem svima puno ljubavi”, objavio je na svom Instagramu Ćorić.

Marin Čilić, koji je također bio među testiranima, objavio je da je njegov test negativan na covid-19, ali da će, sukladno preporukama, ostati u samoizolaciji.

Hrvatski tenisač te dva trenera ostaju u Zadru u strogo kontroliranim uvjetima propisanim od epidemiologa te će se pridržavati svih dobivenih uputa. Ostali sudionici i igrači putuju kućama te će biti u stalnom kontaktu s epidemiološkim službama svojih matičnih zemalja, prenosi Hina navode organizatora.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU