Šta da uradite prije otvaranja Lavlje kapije 8. avgusta, evo kako da ispunite svoju želju i učinite da negativno nestane. Lavlja kapija je fenomen koji se javlja 8. avgusta svake godine, kada vlada magični niz brojeva 8-8.

Svake godine od 28. jula do 12. avgusta Lavlja kapija je otvorena sa svojim vrhuncem 8. avgusta. U ovom periodu Sunce je u znaku Lava, zbog čega se ovaj dan naziva Lavljim vratima, a svjedoci smo kako se zvijezda Sirijus približava Zemlji, što se vidi u liniji sa Orionovim pojasom. Ovaj dan se smatra odličnim za ispoljavanje želja, sreće, napredovanja dobrih promjena. Ima snažnu energiju koja utiče na život, kako navode astrolozi.

Kako se pripremiti za magični 8. avgust i privući ispunjenje želja tokom Lavlje kapije?

Evo šta treba da uradite: U ovom periodu važno je biti nježan prema sebi, ali istovremeno i hrabar. Treba da pustiš neke sjenke iz prošlosti da izađu iz tebe. Suočavanje sa istinom može biti teško i bolno, ali je ljekovito. Sada je vrijeme da postanete svjesni koja osjećanja, kao što su ljutnja, ljutnja, zavist, osuda, nezadovoljstvo, koče vaše srce od otvaranja ka novoj ljubavi, ljepšoj sreći.

Kada ih postanete svjesni, zapišite ih, suočite ih na papiru, pa ih bacite, neka ih vjetar oduva, daleko od vas i vašeg srca. Isto se može primijeniti i na ograničavajuća uvjerenja da nešto ne možete, da niste spremni, sposobni, da je uspjeh daleko od vas. Moraju da nestanu, potrebne su promjene. Ovo je vaše vrijeme da budete hrabri. Mnogo puta se držimo onoga što više ne služi jer je „udobno“.

Plašimo se da izađemo iz naših zona udobnosti jer se često plašimo nepoznatog. Ovo je vrijeme da rizikujete i zakoračite u nepoznato. Dozvolite svojoj sudbini da se odvija bez pokušaja da manipulišete i kontrolišete. Ostanite optimistični, držite oči usredsređene na to gdje želite da idete i šta želite da postignete. Iskoristite ovaj period za energetsko, emocionalno i mentalno čišćenje. Odbacite sve što više ne prija, žuljeve, blokade i terete, kako bi sve što je svetlo i dobro imalo dovoljno prostora da ispuni vaš život u cjelini.