Otvorena 47. benzinska pumpa Hifa Petrol u Orašju

Nastavljaju sa širenjem maloprodajne mreže

Hifa Petrol danas je otvorila svoju 47. benzinsku pumpu u Orašju. Novootvorena pumpa se nalazi na adresi Poduzetnička zona Dusine 11, u neposrednoj blizini graničnog prelaza. Ovo je već njihova druga benzinska pumpa otvorena u ovoj godini.

otvorena 47. benzinska pumpa hifa petrol u orašju
otvorena 47. benzinska pumpa hifa petrol u orašju

Nakon prošlosedmičnog otvorenja pumpe u Bihaću, u kratkom vremenskom periodu otvorenjem i ove benzinske pumpe, Hifa Petrol zaista opravdava dodijeljeni status najbrže rastuće naftne kompanije u BiH. Realizacija zacrtanih ciljeva neometano teče i iz kompanije već najavljuju nove investicije. Otvorenjem ovog objekta obezbijeđeno je 7 novih radnih mjesta.

otvorena 47. benzinska pumpa hifa petrol u orašju
otvorena 47. benzinska pumpa hifa petrol u orašju

I ove godine Hifa Petrol je zadržala titulu Najpoželjniji poslodavac u oblasti nafe i plina i tako je već šest godina zaredom nosilac ovog prestižnog priznanja. Širenjem svoje maloprodajne mreže direktno utječe na stvaranje novih radnih mjesta, a trenutno je u kompanija zaposleno preko 420 osoba kojima su obezbijeđeni odlični uslovi za rad, razvoj i edukaciju.

otvorena 47. benzinska pumpa hifa petrol u orašju
otvorena 47. benzinska pumpa hifa petrol u orašju

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina “HP SHOP” u kojoj nude širok asortiman robe,  kafić “HP CAFE”, kao i vlastita linija motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse,  smanjenu potrošnju do 4%, veću snagu te smanjenu emisiju štetnih gasova. Također,u ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

otvorena 47. benzinska pumpa hifa petrol u orašju
otvorena 47. benzinska pumpa hifa petrol u orašju

Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Pokrenuli su i program lojalnosti u kome svi vlasnici Premium Card kartice svakog dana ostvaruju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više, te brojne posebne pogodnosti koje je samo za njih Hifa Petrol pripremila u saradnji sa svojim partnerima. Danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6  premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card već broji  preko 120.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji je svakim danom sve veći.

„ Veoma smo ponosni na otvorenje objekta u Orašju. Ovo je naša prva benzinska pumpa u Posavini. Benzinska pumpa u Orašju nam je od strateškog značaja, obzirom da Orašje ima dobro razvijenu prometnu infrastrukturu, te da je administrativni centar Posavske županije. U ovoj godini planiramo još novih objekata i time nastavljamo naš zacrtani put“  istakao je u svom obraćanju Muhamed Vrabac, direktor kompanije.

 Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama. Uskoro će kupcima na ovoj benzinskoj pumpi biti na usluzi biti i HP Exchange, mjenjačnica za brzu i jednostavnu zamjenu novca.

Uzimajući u obzir kvalitet proizvoda i usluga, te stalnu brigu o kupcima, ugodnost kupovine, nagradne igre sa izuzetno visokim nagradnim fondom, Hifa Petrol sasvim opravdava svoj slogan Najbolji prijatelj na putu. Trenutno, na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama u toku je aktivacija Skini aplikaciju, osvoji poklon u kojoj sve vlasnike Premium Card koji preuzmu aplikaciju očekuje poklon iznenađenja. Aktivacija traje do 15.6.2021. godine. Više o pogodnostima programa lojalnost saznajte na:  https://www.hifapetrol.ba/bs/article/173/premium-card     

otvorena 47. benzinska pumpa hifa petrol u orašju
otvorena 47. benzinska pumpa hifa petrol u orašju

Hifa Petrol kao društveno odgovorna kompanija različitim aktivnostima daje doprinos lokalnoj zajednici, a posebno su naklonjeni pružanju pomoći ranjivim kategorijama stanovništva. Tako su ovim povodom uručili donaciju plina za grijanje u vrijednosti 2.000 KM udruženju osoba sa posebnim potrebama „Put u život“ iz Orašja.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 250 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU