Otvorena manifestacija ‘Božićna priča by Sky Cola’ u Kiseljaku

Pjesmom “Samo da rata ne bude” Balašević tribute band “Tajni gaz” otvorio je, ali i odjavio prvu večer manifestacije “Božićna priča by Sky Cola” u Kiseljaku.

Ova tradicionalnu manifestaciju u Kiseljaku organiziraju Udruga mladih Kiss i Općine Kiseljak, a započela je paljenjem i blagoslovom prve adventske svijeće.

Nakon toga, svi posjetitelji nastavili su druženje uz dobru glazbu ali i gastro ponudu dok su oni mlađi strpljivo čekali svoj red na besplatno klizanje.

Posebnu pažnju ove je godine izazvao transformirani prostor tzv. Administrativno poslovnog centra koji je pretvoren u pravu božićnu bajku.

Za vremenske neprilike nema bojazni jer je i ove godine na Trgu kneza Radoje postavljen veliki grijani šator, a program se nastavlja već narednoga vikenda kada posjetitelje očekuje raznovrstan glazbeni program, paketići za djecu, ribarska večer i još mnogo toga.

Projekt su, među ostalim, podržali Općina Kiseljak, predsjednica FBiH Lidija Bradara, Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih poslova BiH, Fondacija za glazbene, scenske i likovne umjetnosti, Ministarstvo obrazovanja ŽSB, te predsjedatelj Sabora ŽSB.

www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU