OTVORITE SVOJ SVIJET – GALAXY Z FLIP4 i Z FOLD4 Nova generacija Samsung preklopnih telefona u m:tel ponudi

Atraktivnog dizajna koji ostavlja utisak, Galaxy Z Flip 4 je taman prave veličine da lako klizne u vaš džep a da na njemu imate snagu računara. Otporan na kapljice i kvašenje, odgovoriće svim vašim potrebama. Otvaranje velikog OLED ekrana od 6,7 inča djeluje kao magija i otkriva prekrasan pogled zahvaljujući ultra tankom staklu. Uz Flex režim, fotografisanje i snimanje videa je jednostavno, podesite ugao, odmaknite se i pravite selfije bez korišćenja ruku. Sa Nightography opcijom na zadnjoj kameri uživaćete u najboljem noćnom provodu.

Oba modela se mogu pohvaliti sa najbržim procesorom a Galaxy Z Fold 4 je vrhunski uređaj za multitasking jer omogućava dijeljenje ekrana do tri aplikacije odjednom. Galaxy Z Fold 4 unosi sklad između posla i svakodnevnog života i fenomenalno je rješenje koje objedinjuje sve prednosti rada na velikom ekranu i draži pametnog telefona.

Kada ga koristite kao klasični telefon, na vanjskom ekranu od 6,2 inča možete raditi i sa jednom rukom a rasklopljeni ekran od 7,6 inča oduzima dah. Sa brzinom osvježavanja do 120 Hz sve što gledate i radite teći će glatko. S nadograđenom zadnjom kamerom, 30x Space Zoom opcijom i Nightography, po prvi put dobijate alat profesionalnog kvaliteta u preklopnom obliku. Sa širokougaonom kamerom od 50 MP čak i brze fotke su remek-djela visoke rezolucije.

Otkrijte sve prednosti Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4 telefona i pronađite ih u m:tel ponudi. Koji god od ova dva modela izaberete, otvoriće vam se novi svijet za istraživanje. Za više detalja o ovim preklopnim telefonima posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto ili pozovite besplatan broj 0800 50 000.

BONUS VIDEO:

OTVORITE SVOJ SVIJET – GALAXY Z FLIP4 i Z FOLD4 Nova generacija Samsung preklopnih telefona u m:tel ponudi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU