Ova 3 horoskopska znaka doživjeće iznenadnu promjenu 27. decembra

Ovan

Pun mjesec se javlja u vašoj porodici i stambenom sektoru, što znači da možete donositi odluke u vezi sa selidbom, iznajmljivanjem kuće ili kupovinom nekretnine. Takođe, u vašoj porodici može doći do važnog događaja koji će dovesti cijelu porodicu za sto i možda će neke važne informacije ili tajne o vašim rođacima postati jasne. Na pun mjesec osjećate se rastrzani između prošlosti i budućnosti, između želja partnera i onoga što iskreno želite za sebe. Stoga, možda imate teško stanje duha, ali ne želite da o tome previše razgovarate ni sa kim.

Jarac

Pun mjesec se javlja u vašem bračnom sektoru, pa na ovaj dan možete donijeti drastičnu odluku o braku ili razvodu. Kraj decembra je za vas ključni datum, kada će od ove odluke zavisiti pitanje gde ćete živeti 2024. godine i kuda će vaš život ići dalje. Vjerovatno će 27. decembra vaš partner biti taj koji će vam iznijeti svoju odluku, što za vas može postati duboko psihološko otkrovenje. Saturn, vladar vašeg znaka, biće u znaku Riba u vreme punog mjeseca, a on je odgovoran za dubinu emocionalnih iskustava. To znači da ćete 27. decembra biti osjetljivi, ali ćete moći da razgovarate o svim pitanjima koja vas tiču.

Ribe

Pun Mjesec u Raku se javlja u vašem ljubavnom sektoru; očekujte važno otkrovenje od partnera, koje će zauvijek promeniti vašu vezu. Međutim, morate shvatiti da ćete za godinu dana biti na pragu vjenčanja, što znači da imate tačno godinu dana od 27. decembra 2023. da odlučite kakvog muškarca želite da vidite pored sebe. Takođe, 27. decembra možete saznati za svoju trudnoću ili ćete vi i vaš partner odlučiti da imate dijete.

BONUS VIDEO:

Ova 3 horoskopska znaka doživjeće iznenadnu promjenu 27. decembra appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU