Ova 3 znaka nikad ne varaju svoje partnere

Ljudi imaju različite principe kada je riječ o vjernosti u vezi. Nekima preljuba ne pada na pamet, dok se drugi upuštaju u nju bez griže savjesti, a astrolozi smatraju da je sve to zapisano u zvijezdama.

Po nekim tipičnim karakternim crtama, tu se izdvajaju tri znaka, a čak i ako ne vjerujete u horoskop, nije naodmet provjeriti koje karakteristike odaju vjernu osobu.

Jarac


Jarčevi su na glasu kao najvjerniji i najiskreniji znak zodijaka i pred svojim partnerima ne skrivaju baš ništa. Isto to očekuju i od nekoga s kim su u vezi, a nevjeru ne opraštaju. Iskrenost im je u vezi na prvom mjestu, a prevaru smatraju jednom od najgorih laži.

Djevica

ova 3 znaka nikad ne varaju svoje partnere
Djevice uopšteno vole igrati po pravilima pa se preljuba ne uklapa u njihov životni stil te je, takođe, smatraju neoprostivom. Osim što su vjerne svojim partnerima, u osobe rođene u ovom znaku mogu se pouzdati svi koji su im bliski. Uvijek su spremne učiniti sve što mogu za osobe do kojih im je stalo, a poznate su i po tome što gotovo nikada ne krše dogovore i obećanja.

Rak

ova 3 znaka nikad ne varaju svoje partnere
Rakovi teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj nema mjesta preljubi. Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvijek razmišljaju dugoročno, jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu. Za voljenu osobu spremni su učiniti sve, ali očekuju isto i zauzvrat, jer su i sami željni pažnje te vole kada im se ljubav dokazuje.

Izvor: Index Rouge

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU