OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆI MANIPULATORI U VEZI Vole da se poigravaju sa osjećanjima partnera samo iz zabave?

1. Blizanci

Blizanci su poznati su po svojoj dvostrukoj prirodi. Iako njihova harizma može biti neodoljiva, njihova raspoloženja se stalno menjaju i ponekad ostavljaju nejasan utisak kod drugih. Njihova priroda višestruke ličnosti, može da stvori razigrano ponašanje koje nenamerno povređuje i manipuliše tuđim emocijama.

2. Škorpija

Škorpije se često povezuju sa misterijom i intezivnom prirodom. Iako njihova strast može biti privlačna, njihova sklonost da svoja prava osećanja skrivaju može dovesti do konfuzije u odnosima. Zagonetna Škorpija ponekad nesvjesno, a nekada iz zabave, bliske osobe stavi na emocionalni rolerkoster. Često ne poštuju ljude oko sebe i poigravaju se sa njihovim osjećanjima do krajnjih granica.

3. Vaga

Vage su šarmantne osobe koje traže ravnotežu u svim sferama života. Međutim, njihova neodlučnost i želja za harmonijom mogu nenamjerno da dovedu do manipulacije. Šarm kojim odiše može biti mač sa dve oštrice, ostavljajući one oko sebe uhvaćene u mrežu pomiješanih signala. Veoma je teško biti u vezi sa Vagom jer nikada ne znate na čemu ste.

4. Ribe

Ribe, kojima vlada Neptun, planeta snova i iluzija, imaju sklonosti ka životu u svijetu fantazije. I ako je njihova kreativnost vredna divljenja, granica između stvarnosti i mašte može da se nađe u magli. I ako su empatični i puni ljubavi, pravi je izazov pročitati ih.

BONUS VIDEO:

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆI MANIPULATORI U VEZI Vole da se poigravaju sa osjećanjima partnera samo iz zabave? appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU