Ova četiri horoskopska znaka su nepopravljivi mamini sinovi

Neki ljudi dijele vrlo prisan odnos sa svojim majkama. Oni ne znaju da su biti mamin sin i biti posvećen mami potpuno različite stvari.

Nekoliko horoskopskih znakova odrastaju kao mamini sinovi i ne mogu donositi odluke bez razgovora sa svojim mamama. Obično se više oslanjaju na nju za sve nego na svog oca ili braću i sestre.

Njihovi bi partneri mogli shvatiti da ovakvoj osobi jednostavno nedostaje okosnica u životu. Mogu imati veliko poštovanje prema svojim djevojkama, ali nije zabavno takmičiti se s majkom u svakom aspektu života, prenosi Pinkvilla.

1. Djevica

Kad biste se udali za nekog s horoskopskim znakom Device, videli biste da svaka odluka koju vaš suprug donese uključuje i njihovu majku. Ništa se u njihovim životima ne može dogoditi bez njezina znanja ili odobrenja. Oni u tome ne vide ništa nefunkcionalno, a svako ko smatra da je majka ovog zemljanog znaka problem, zaradit će bes ogorčene jevice.

2. Škorpion

Iako je većina Škorpiona nezavisna, imaju snažnu majčinsku figuru u svojim životima. Njegova majka liči njegovom vlastitom Bogu po tome što je uvek u pravu. Škorpioni stalno uspoređuju svoju partnerku sa svojom majkom jer očekuju da će se njihova partnerka ponašati kao njihova mama.

3. Bik

Svaki Bik ima sklonost obožavati svoju majku kao heroja. Kada je ona prisutna, dopušta joj da ga tretira kao bebu i da ga mazi. Navikao se da bude po njegovom jer ga majka preterano mazi. Nikada joj se ne može suprotstaviti i bez obzira koliko godina imao, u njenoj se blizini oseća beznačajno.

4. Rak

Muškarac u znaku Raka redovito razgovara s mamom čak i više nego sa suprugom. Stalno šalju poruke ako ne razgovaraju telefonom. Njegova majka zna previše informacija o radnom životu i vezi svog sina. Nudi mudre savete i dobro je upoznata s njegovom suprugom ili devojkama, a Rak ne bi ni htio da bude drugačije.

Mnogi od ovih zvezdanih znakova doživljavaju propale veze jer njihovi ljubavni životi nemaju puno prostora za razvoj pod strogim nadzorom njihovih majki. Ipak, ovi muškarci ostaju mamini sinovi za celi život.

BONUS VIDEO:

Ova četiri horoskopska znaka su nepopravljivi mamini sinovi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU