OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NIKAKO NEĆE IMATI SREĆE U LJUBAVI Mjesec jul donosi probleme i svađe

Za nekolko dana ulazimo u drugi ljetnji mjesec, a on sa sobom donosi nove izazove za horoskopske znakove. Pojedine predstavnike čeka turbulentan period na ljubavnom planu.

Lav

Oni koji su u braku mogli bi da imaju velike nesporazume s partnerima. Ako mnogo radite i malo vremena provodite kod kuće, morate razumjeti partnera što vam to zamjera. Vrijeme je da napravite prioritete. Ako želite da spasite brak, neophodno je da mu se više posvetite.

Ukoliko ste sami, nemojte po svaku cijenu juriti potencijalnog partnera. Posvetite se sebi, svojim potrebama, željama, radite na svom samopouzdanju. Ljubav će se desiti kada za to dođe vrijeme.

Vaga

Predstavnici znaka koji nisu u vezi biće u dilemi. Da li da odustanu od potrage za srodnom dušom ili da nastave da odlaze na iscrpljujuće ljubavne sastanke, nadajući se da će tog puta biti onaj pravi. Astrolozi vam ne savjetuju da predugo oklevate, jer tako rizikujete da ispustite dobre šanse.

Ribe

Za Ribe koje su u braku, jul će biti težak period, jer će se u to vrijeme stari sukobi rasplamsati sa novom snagom. Trebalo bi da pokažete maksimalnu toleranciju i da ne izazivate bespotrebne svađe s partnerom. Pokušajte da ga razumijete, da shvatite šta mu smeta. Možda stvarno niste u pravu i treba da malo poradite na svom ponašanju

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NIKAKO NEĆE IMATI SREĆE U LJUBAVI Mjesec jul donosi probleme i svađe appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU