Ova tri znaka upoznaće srodnu dušu prije Nove godine: Jedan od njih će doživjeti romansu kao iz filmova

Ovan: Ranjivost je vaša snaga

Kada se zvijezde poravnaju i sudbine prepliću, osjetićete da vas privlači srodna duša koja vam može donijeti radost kakvu nikada ranije niste doživjeli. Ovaj partner će vam dati prostor da pokažete svoju vatrenu moć, a istovremeno će vam obezbijediti mirne vode za napredovanje.

Za nezavisne Ovnove ovo je jedan od rijetkih trenutaka kada će se osjećati dovoljno bezbjedno jer se o njima zaista brine partner koji slavi njihovu snagu dok ih tješi u trenucima kada se više ne osjećaju jakim. Nemojte zazirati od onoga što zaslužujete samo zbog svog straha od ranjivosti – i zapamtite da treba da dovedete u ravnotežu hrabrost i granice.

Vaga: Iskrenošću do nove ljubavi

Za vas sve je pošteno, i u ljubavi i u ratu, pa pravda konačno dolazi u vaš ljubavni život, drage Vage. Možda ćete se spojiti sa srodnom dušom u narednih mjesec dana i to će vas podsjetiti na sve dobro što zaslužujete. Kada dobijete ljubav, vama se otvaraju vrata da otjelotvorite svoje najautentičnije „ja“. Najzdravija veza sa srodnom dušom je ako nađete partnera koji je istinski usklađen sa vašim osnovnim vrijednostima. Međutim, takvu srodnu dušu možete prizvati samo kada ne pokušavate da udovoljite drugima na račun sopstvenog blagostanja.

Diplomatija i balans su potrebni u ovom svijetu, ali i sposobnost da govorite svoju istinu. Povežite se sa onim ko zaista vi jeste, a ne sa kakvim se predstavljate, i imaćete najbolje šanse da privučete srodnu dušu zbog koje ćete se osjećati voljeno u potpunosti, jer će vas poštovati i cijeniti onakvim kakav jeste.

Lav: Slijedite svoju intuiciju

Volite teatralnost romantike i često možete da budete zavedeni velikim gestovima čak i prije nego što saznate kakav je zaista vaš partner. Susret sa srodnom dušom naučiće vas da usporite i date prioritet konkretnim akcijama nad praznim obećanjima. Naučićete da uživate u sporogorećoj romansi koja vas izaziva da dijelite najsirovije, najdublje dijelove sebe.

Zapamtite da je bitno da ne padnete pod nečiju čaroliju u potpunosti dok ne procjenite pravi karakter te osobe, a ne samo njen potencijal. Ovo će biti srodna duša koja će vas ili izazvati da se čvrsto držite svojih granica čak i suočeni sa primamljivom iluzijom ili će vam dati stvarnost ljubavi o kojoj ste sanjali. U svakom slučaju, morate poštovati svoju intuiciju. Kada ste sa zdravom srodnom dušom, možete postići velike stvari.

BONUS VIDEO:

Ova tri znaka upoznaće srodnu dušu prije Nove godine: Jedan od njih će doživjeti romansu kao iz filmova appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU