Ovih blagdana Radio Vitez misli na vas!

Prosinac je u znaku darivanja, dobrih želja, druženja i blagdana. Redakcija Radio Viteza ove godine imala je želju učiniti ove blagdane veselijim i pozitivnijim. U ime 31 godine postojanja i poslovanja Radio Viteza, odlučili smo nagraditi slušatelje, pratitelje, Vitežane, slučajne prolaznike, sve pod krilaticom ”Ovih blagdana niste sami, Radio Vitez misli na Vas.!

Ideju smo izložili poduzetnicima, kreativcima, poslovnim partnerima i odlučili smo se uz suradnju s prijateljima/pokroviteljima napravite veliko blagdansko darivanje koje će trajati tjednima.

Zahvaljujući pokroviteljima pripremili smo više od 100 darova. Neke smo podijelili u eteru našeg programa, neke kroz kanale društvenih mreža, a neke na ulici, spontano, bez najave, slučajnim prolaznicima.

Željeli smo barem na kratko s lica izbrisati brige, probleme i svakodnevicu, uspjeli smo vas nasmijati, iznenaditi. Misija ispunjena!

Blagdani za nas još traju i nastavljamo s darivanjem, jer svaki dan može biti povod za iznenađenje i sreću.

Hvala što slušate i pratite Radio Vitez, hvala što s nama dijelite najsretnije, ali i one ne baš sretne trenutke. Nakon više od tri desetljeća postojanja, ekipa Radio Viteza želi raditi bolje, više, kvalitetnije i bit ćemo vaš siguran partner. Razbudite se s nama, skrenite turobne misli i zavrtite svoj film.

Redakcija i kolektiv Radio Viteza želi čestit i blagoslovljen Božić, ispunjen radošću, nadom, vjerom i blizinom voljenih. Svima želimo zdravu, sretnu, uspješnu, mirnu i nasmijanu Novu 2024. godinu, a našu čestitku možete poslušati i u prilogu:

U galeriji pogledajte kako smo na ulicama Viteza iznenadili slučajne prolaznike:

Radio Vitez: A.S.

IZVOR: www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU