“OVO JE MOJ SAN IZ DJETINJSTVA”: Meridian vodi Predraga na Svjetsko prvenstvo! (VIDEO)

Početak svakog mjeseca u Meridianu je poseban, a tako je bilo i početkom srpnja.

Promocija IGRAJ ZA KATAR dobio epilog “treće runde” – još jedan putnik za Katar je Predrag iz Beograda, koji je sudjelovao tijekom lipnja i zasluženo osvojio kompletan paket za Svjetsko prvenstvo koje nas očekuje u studenom.

U 30 dana Predrag je uspio skupiti 129 bodova i time osigurati mjesto na spektaklu kakav je planetarno prvenstvo u nogometu.

Osjećaj je predivan. Prvi put ću uživo gledati reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, to mi je želja iz djetinjstva. Presretan sam – rekao je Predrag u razgovoru s voditeljicom Jovan Guzijan i tom prilikom otkrio kako je izgledala njegova taktika:

U svibnju sam malo “pogurao”, bio peti-šesti, a onda sam shvatio da sam zakasnio. Pripremio sam taktiku i krenuo ispočetka u lipnju. Odmah sam poveo i do kraja disciplinirano držao situaciju pod kontrolom. Bilo je teško, igrači su jaki – ističe sretna dobitnica.

Ostatak razgovora možete pogledati u nastavku, a želite li i vi sudjelovati u najvećem natjecanju do sada – nastavite čitati tekst.

Kako osvojiti kartu za Svjetsko prvenstvo i put u Katar?

Za početak, sve što trebate je – Registar na stranici Meridijana ili putem mobilne aplikacije, a tom prilikom ćete osvojiti i jedan fantastičan bonus dobrodošlice.

Svi novoregistrirani igrači nakon aktivacije automatski dobivaju račun 1.000 RSD bonusa za online i live klađenje.

Nakon toga se možete pridružiti natjecanju i uživati ​​u online klađenju, slot igrama i svim ostalim izazovima koje vam donosi Meridian!

Ukoliko niste upoznati sa sustavom natjecanja, evo osnovnih informacija:

Natjecanje se sastoji od dnevnih promocija od kojih svaka donosi određeni broj bodova za deset najbolje rangiranih igrača. Bodovi iz dnevnih promocija se zbrajaju, a rez se radi na kraju mjeseca.

Igrač koji tijekom mjeseca postigne najviše bodova osvaja glavnu nagradu – put na Svjetsko prvenstvo u Kataru!

Naravno, to nisu jedine nagrade, očekuju vas fantastični bonusi za online klađenje, ali i poklon vrtnje, tako da su dobici zajamčeni!

Tablice s dnevnim i mjesečnim rang listama bit će vidljive unutar kalendara Play for Qatar, a ažurirat će se svaki dan do 12:00 sati.

Dakle, nema laži – nema prijevare!

Sretno!


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU