OVO SU I NE TAKO DOBRE STRANE ROĐENIH U ZNAKU VAGE Poznati su po mračnom rauzmišljanju i neodlučnosti

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvijek nesretni ili depresivni.

Vage su u neprestanom strahu. Uvijek razmišljaju o posljedicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvjesna.

Opterećena kontrolom, Vaga je prilično tužna, pa čak i depresivna jer ne može da kontroliše svaku stvar koja postoji.
Njihova neodlučna priroda takođe utiče na njihove emocije, što može dovesti do toga da budu zbunjeni o tome kako se zaista osjećaju.

Emocionalna ravnoteža je veoma važna za Vagu. Kada tuga naruši tu ravnotežu, Vage padaju. Njihova tuga je jedna od beznađa i skloni su tome da joj se predaju. Vaga je samostalni ekvilajzer emocija. Ako vjeruju u svoju sposobnost da izjednači svoju tugu i posegnu za pomoći, mogu se vratiti na pravi put za tren.

U društvu su uglavnom omiljeni zbog svoje dobroćudnosti i inteligencije pa se lijepo slažu sa suprotnim polom.

Vaga je jedan od najuravnoteženijih znakova, ali kada su depresivni, imaju tendenciju da se osjećaju nestabilno i neraspoloženo, sa smanjenom željom za druženjem.

Često se mogu osjećati beznadežno, ali uprkos tome daju sve od sebe da ostanu sretni i pribrani, samo da bi ljudi koji ih okružuju bili sretni.Možda zvuči čudno, ali Vaga bi radije stavila tuđa osjećanja na prvo mjesto ispred svojih. Međutim, zbog svojih negativnih stavova oni su sami sebi najveći neprijatelji na putu do sreće.

BONUS VIDEO:

OVO SU I NE TAKO DOBRE STRANE ROĐENIH U ZNAKU VAGE Poznati su po mračnom rauzmišljanju i neodlučnosti appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU