Ovo su najsrećniji datumi za vjenčanje u 2023. godini

Za one kojim je bitna svaka sitnica, ideja o planiranju vjenčanja na srećan datum može riješiti tjeskobu povezanu s sujevjerjem. Zato, jedna briga manje za one koji planiraju vjenčanje u 2023. godini, jer slavni astrolog Inbaal Honigman otkriva nekoliko srećnih datuma za sklapanje braka.

Prvi srećan datum u 2023. godini je 5. februar. Ovaj datum simbolizuje mir i spokoj, zahvaljujući punom mjesecu koji će se tada dogoditi. Budući da je 5. februar vrlo blizu Dana zaljubljenih, ako se odlučite za ovaj datum možete ga savršeno uskladiti s medenim mjesecom.

Ako zimsko vjenčanje ipak nije vaša želja, drugi srećan datum u 2023. godini je 17. jul i idealan je izbor ako ne volite ništa više od ideje o stvaranju porodičnog doma s puno djece. Razlog za to je što će mladi mjesec u znaku Raka biti u punom zamahu na ovaj datum.

Za jesenje tipove, treći srećan datum u 2023. godini je 14. oktobar. Datum pun harmonije jer njime vladaju sunce i mjesec u znaku vage. Dodatni bonus ovog datuma je da se tada događa i rijetka prstenasta pomrčina, što dan vašeg vjenčanja može učiniti još čarobnijim.

Ovo su najsrećniji datumi za vjenčanje u 2023. godini appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU