OVO SU NAJSREĆNIJI ZNAKOVI U AVGUSTU Donosi velike šanse na polju finansija, ljubavi i uspjeha

Ovan: ponedjeljak, 29. avgust

Hiron, asteroid koji je posvećen isceljenju rana iz prošlosti, pridružuje se severnom čvoru u Biku i donosi vam veoma važan uvid. Očekuje vas neizmjerno snažna energija koja će vam omogućiti da promijenite sebe i način na koji doživljavate svoju okolinu.

Bik: petak, 19. avgust

Posljednji dio mjeseca vam omogućava da uklonite prepreke sa svog puta i da se fokusirate na ono što želite da kreirate. Osjećaćete veliku želju da djelujete u skladu sa sobom. 19. avgust donosi vam jasnoću i mir koji će vam pomoći u narednim nedjeljama.

Blizanci: subota, 20. avgust

Ovog dana, Mars prelazi u vaš znak, daje vam zeleno svjetlo za nešto što želite da kreirate. Ovo je odlična prilika da uložite više energije i vremena u projekat ili vezu u koju zaista vjerujete svim srcem. Ako slijedite sebe, univerzum će vas podržati.

Rak: četvrtak, 11. avgust

Mjesec u Vodoliji će dovesti do dublje intimnosti sa sobom i onima koji su vam bliski. Iskoristite dan tako što ćete brinuti o sebi i stavljati svoje blagostanje na prvo mjesto. Između ostalog, takođe ćete bolje razumjeti šta vam treba od drugih, šta vam može pomoći da poboljšate svoje odnose.

Lav: četvrtak, 11. avgust

Venera, planeta ljubavi i obilja, ovog dana ulazi u vaš znak. Pred vama je zanimljiv i čaroban mjesec, a Venera vam donosi još izvanrednih prilika u životu. Obratite pažnju na njih i iskoristite one za koje vaša intuicija kaže da su pravi za vas.

Djevica: četvrtak, 4. avgust

Merkur prelazi u vaš znak, što će pomoći u poboljšanju komunikacije. Ne samo da ćete moći jasnije da govorite i razmišljate, već ćete lakše razumjeti i druge, što će značajno poboljšati vaše odnose kako u ličnom tako i u profesionalnom smislu.

Vaga: četvrtak, 25. avgust

Krajem mjeseca Merkur prelazi u Vagu, što će vam dati osjećaj da odjednom svi govore vašim jezikom. Bićete otvoreniji za jasnu komunikaciju, što će brzo donijeti pozitivne rezultate u vašim odnosima.

Škorpija: petak, 5. avgust

Prva mjesečeva četvrt u vašem znaku donosi vam mnogo motivacije da ostvarite svoje snove. Za to vrijeme bićete optimističniji i samopouzdaniji, što je odlična prilika da se uhvatite u koštac sa svim što zaista želite da ostvarite.

Strijelac: četvrtak, 11. avgust

Mjesec u Vodoliji omogućava vam jasniju komunikaciju. Biće vam lakše da slušate druge, a zahvaljujući jasnom izražavanju drugima možete prenijeti preciznu poruku. Ali ne zaboravite da slušate sebe i sledite svoje želje i potrebe.

Jarac: četvrtak, 25. avgust

Merkur u Vagi donosi vam niz pozitivnih promjena u karijeri i finansijama. Ovaj dan je odlična prilika da razmislite o tome šta zaista želite da radite i da neustrašivo krenete ka ostvarenju ciljeva koje osjećate svim srcem. Zauzmite se za sebe i dajte sebi život kakav zaslužujete.

Vodolija: četvrtak, 11. avgust

Mjesec u Vodoliji je odlična prilika za samorefleksiju. Razmislite o svojim ciljevima na početku godine i razmislite kako možete da ih ostvarite i da li je možda potrebno bilo koji od njih promijeniti. Pustite nešto što vam više nije potrebno i oslobodite se prepreka koje su vam ometale put u prvoj polovini godine.

Ribe: srijeda, 24. avgust

Retrogradni Uran u Biku će uticati na vašu komunikaciju i omogućiti vam da kreativno izrazite ono što osjeća vaša duša. Za to vrijeme imaćete još više razumijevanja prema drugima kao i prema sebi, što će vam olakšati da dobijete ono što vam je potrebno.

OVO SU NAJSREĆNIJI ZNAKOVI U AVGUSTU Donosi velike šanse na polju finansija, ljubavi i uspjeha appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU