Ovo su tri najbolje aplikacije za horoskop u 2021. godini

Horoskop je danas važan dio života mnogih ljudi. Nekima je to tek način zabave i nešto interesantno za pročitati svakoga dana, dok ga drugi ozbiljno shvaćaju i smatraju kako je on doista bitan i precizan. Kojoj god skupini ljudi pripadali, lako je moguće da ćete htjeti imati neku od mobilnih aplikacija vezanih upravo za horoskop kako bi ostali u toku u svako doba dana. Takvih je aplikacija danas moguće pronaći zaista mnogo, a mi smo pokušali izdvojiti tri za koje smatramo da su najbolje u tekućoj godini, a od kojih barem jednu jednostavno morate imati instaliranu na svom uređaju ako volite astrologiju.

Co-Star

Co-Star je aplikacija za horoskop koja je lansirana 2017. godine, a svoje korisnike privlače jednostavnim crno-bijelim dizajnom. No, iza ovog privlačnog stila krije se zanimljiv sadržaj. Ova aplikacija ima više od pet milijuna korisnika širom svijeta, a njima garantira da prati usklađivanje svemira točno u minutu kada su se rodili, koristeći umjetnu inteligenciju i različite tehnologije kako bi pružila visoko prilagođenu analizu osobnosti i izravni uvid u snage i nedostatke svojih korisnika. Aplikacija nije baš poznata po tome da dodatno uljepšava svoje analize i to je nešto što, u najmanju ruku, treba cijeniti. Korisnici aplikacije mogu dodavati i prijatelje te uz komunikaciju uspoređivati svoje osobine i provjeravati međusobnu kompatibilnost.

The Pattern

Ova besplatna aplikacija bez ikakvih problema može biti zastrašujuće točna. Ako vam treba dodatni dokaz o njezinoj točnosti, posjetite Twitter profil Channinga Tatuma koji je 2019. godine upravo na toj društvenoj mreži objavio kako je impresioniran točnošću The Patterna. Korištenje aplikacije počinje tako da korisnici unesu svoje ime i spol, zajedno s informacijama poput datuma, mjesta i točnog vremena rođenja koje su obično bitne za natalnu kartu i horoskop. The Pattern je okarakteriziran kao društvena mreža, tako da se korisnici mogu povezati s prijateljima putem platforme kako bi stekli bolje razumijevanje kako svemir može utjecati na njihove odnose. Međutim, to nije sve. Korisnici mogu pokrenuti analizu odnosa i za ljude koji nisu u aplikaciji unosom podataka o prijatelju, simpatiji, romantičnom partneru ili potencijalnom poslovnom suradniku. Aplikacija je izvrsna za korisnike koji žele razumjeti širu sliku o svom astrološkom čitanju, a da pritom ne budu zatrpani raznim neshvatljivim i dvosmislenim definicijama. Također, korisnici mogu očekivati jednostavnost i različite uvide u svoj život, koji su podijeljeni u tri kategorije: temelj, razvoj i odnosi. Uz to, imaju mogućnost čitanja kratkog sažetka ili dublje analize.

Time Passages

Ova aplikacija tvrtke Astrograph, koja je svoje ime dobila po teleskopima, nudi detaljne informacije o astrološkim događajima. Također, činjenica da korisnici imaju pristup opsežnom rječniku, kao i grafikone koji objašnjavaju značenja njihovog Sunca, Mjeseca i izlazećih znakova čini Time Passages idealnom aplikacijom za one koji žele dublje zaroniti i razumjeti sile koje stoje iza svakog horoskopa. Oni koji koriste besplatnu verziju aplikacije, mogu očekivati ​​personalizirane dnevne horoskope koji su prilagođeni njihovim specifičnim podacima o rođenju. U dodatnom paketu mogu se odabrati neki od dodataka poput mjerača kompatibilnosti koji pomaže u navigaciji potencijalnim romantičnim i poslovnim odnosima uspoređivanjem grafikona za izračunavanje vjerojatnosti uspješnog ishoda ili predviđanjem za budućnost, omogućujući korisnicima da vide nadolazeće astrološke događaje i razmotre kako bi oni mogli utjecati na buduće događaje.

geek.hr/clanak/ovo-su-tri-najbolje-aplikacije-za-horoskop-u-2021-godini/”>Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU