PAMET IM BAŠ I NIJE JAČA STRANA Ovo je lista „najglupljih“ znakova – jedan ubjedljivo vodi

Nema ljutnje, nije ovo pitanje inteligencije, niti je namjera liste da ikoga uvredi, problem je što su ovi znaci najskloniji tome da budu brzopleti, pa tek onda shvate šta su uradili! Odluke uglavnom donose instinktivno.

„Thoughtnova“ lista donosi odgovor na to pitanje uz napomenu da nema ljutnje. Naime, kod ovih znakova problem je što prvo reaguju, a onda tek shvate šta su uradili. Odluke uglavnom donose na instiktivno. Pripadnici ovih znakova imaju sreće jer su uglavnom i najsrećniji znakovi.

Prema ovoj listi, najgluplji znak je Rak. Na prvom mestu našao se zbog svoje preterane osetljivosti i sklonosti burnim reakcijama, koje nisu logične. Dobri su za svoju okolinu i prijatelje, ali su najgori za sebe. Spremni su da se deset puta spotaknu o isti kamen. Slabo kad nauče lekciju iz iskustva.

Drugo mesto zauzeo je Strijelac. Najčešće se smatraju opsednuti sobom, neodlučnim i sklonim borbi isključivo za sebe. Zbog toga ostavljaju utsak da su manje inteligentni, iako su oni znak koji možda najbolje sagledava širu sliku.

Ovnovi su zauzeli treće mjesto. Oni su najveći misterija ove liste jer su jako inteligentni i jako glupi u isto vreme. Izgledaju nevino, a zbog nesposobnosti da stvari shvate ozbiljno, čine se kao zabavne osobe. Ali zapravo ne mogu da se pohvale emocionalnom inteligencijom koja je potrebna da bi razumjeli druge.

BONUS VIDEO:

PAMET IM BAŠ I NIJE JAČA STRANA Ovo je lista „najglupljih“ znakova – jedan ubjedljivo vodi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU