PANTIĆ ZNA ŠTO JE TREBA ZA TITULU: Sezona bez trofeja … Nezasluženo

Partizan je u prethodnoj sezoni ispustio prednost koju je imao i izgubio naslov u utrci s vječitim rivalom Crvenom zvezdom, unatoč 98 osvojenih bodova.

O tome je govorio veznjak crno-bijelih Danilo Pantić.

Kad pogledate, završili smo sezonu bez trofeja… Nezasluženo. Moraš igrati dobro cijelu sezonu, nemaš vremena za opuštanje. Naša liga je takva da nemate pravo kiksati. Crvena zvezda je osvojila naslov sa 100 bodova. Dakle, morate uzeti više od 100 da biste postali prvak. To je jedini način da se dođe do kupa. Svima nam je jasno. Trudimo se da u svaku utakmicu uđemo maksimalno, ne damo si za pravo na pogrešku, iako će ih, naravno, bitirekao je nogometaš Partizana.

No, novu sezonu smatra novom šansom, ali ističe i da je za to potrebno više igrača.

Prvenstvo počinje rano, na programu je puno utakmica, događaju se ozljede i tu nastaje problem. 12, 13 ili 15 igrača ne može igrati sezonu na tri fronta. Ne znam jesmo li na kraju bili dovoljno dobri ili nismo imali sreće da sezonu okrunimo peharom. Žao mi je. Nova sezona bit će nova prilikarekao je Pantić.

Nije mogao pomoći svojim klupskim prijateljima tijekom proljetnog dijela sezone, zbog ozljede na zimskim pripremama u Antaliji.

Nogometašima je najteže kad nisu na terenu, u početnom periodu nakon operacije ne razmišljaš o nogometu, nego kako hodati normalno, bez štaka, onda se javlja velika želja, ali ne smijem žuriti dok sve liječi, Pantić je ocijenio i dodao:

Došao je period koji sam skoro cijeli dan proveo u teretani da ojačam koljeno, normalno je da se u jednom trenutku pojavi strah, jer nitko ne voli ovo ponovno prolaziti. Zato vjerujem ljudima s kojima radim, oslanjam se na njih i ne pravim se baš pametnimobjasnio je veznjak.


www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU