“Parkirao” na krov: Vozio u rikverc i pao na skladište (FOTO/VIDEO)

Nesvakidašnja nesreća desila se danas u Zagrebu kada je jedan vozač upravljajući svojim automobilom marke Fiat išao u rikverc, da bi upao u dvorište i stao na krovu.

“parkirao” na krov: vozio u rikverc i pao na skladište (foto/video)

Vozač je srećom prošao bez povreda, a kako prenosi 24 sata.hr prema fotografijama, automobil je pao na skladište obližnjih ugostiteljskih objekata.

Automobil marke marke Fiat ostao je zaglavljen. U pomoć su pozvani vatrogasci i policija. Kako doznajemo, prostorija na koju je pao služi kao skladište obližnjih ugostiteljskih objekata.

automobil završio na krovu - avaz, dnevni avaz, avaz.ba

– Supruga i ja smo ručali i odjednom čuli tutnjavu. Kroz prozor smo vidjeli kako nam kroz dvorište ‘leti’ auto, priča Džejms Kokose (James Cocose) nakon šoka koji su proživjeli.

Kad su izašli van, nisu mogli vjerovati što gledaju – auto koji visi gornjeg, povišenog dijela dvorišta na ono donje. Mladi vozač je, naime, kroz Rokovu ulicu na zagrebačkom Britanskom trgu, koja je izuzetno strma, krenuo u rikverc. No, izgubio je kontrolu, probio ogradu, prošao kroz Džejmsovo dvorište i vrt i skoro sletio u donji dio dvorišta. Zidić u donjem dijelu ga je spasio da auto ne tresne pa je prednjim kotačima ostao stajati na gornjem dijelu dvorišta, a stražnjim kotačima na donjem zidiću.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU