Partizan ima važno upozorenje za navijače uoči utakmice s Fenerom

Košarkaši Partizana u četvrtak dočekuju Fenerbahče u Euroligi, a klub je pred ovu utakmicu izdao važno priopćenje za navijače.

– KK Partizan apeluje na sve posetioce utakmica crno-belih u Štark Areni da se savesno ponašaju prema imovini dvorane i da poštuju kodekse koje propisuje Evroliga ili ABA liga. Vrijeđanje bilo koga je strogo kažnjivo i nanosi veliku financijsku i reputacijsku štetu Partizanu.

Također, Klub koristi priliku da istakne da su problemi s pokušajima zlouporabe ulaznica već nekoliko puta prepoznati te da će zbog toga kontrola na ulazima biti dodatno pojačana. Svi kojima se ulaznica ne može očitati neće moći ući u dvoranu.

Kada su u pitanju pojedinci koji tek treba da dobiju zamjenske ulaznice zbog pojave duplikata, Partizan ih poziva da to učine što prije. Ako su vas kontaktirali, a niste preuzeli zamjenske karte, mogli biste se naći u neugodnoj situaciji na ulazu jer su kodovi na vašim starim kartama poništeni.

Od sutrašnje utakmice dodatno će biti pojačan videonadzor na svim ulazima u dvoranu, jer Klub ima saznanja da je na pojedinim ulazima bilo zloporaba situacije i uvođenja osoba u dvoranu bez ulaznica. Svaki takav pokušaj bit će procesuiran od strane nadležnih tijela na temelju video zapisa, a Klub će zahtijevati najstrože propisane sankcije. Osim izravne financijske štete zbog ulaska na utakmicu bez ulaznice, Klub u ovim slučajevima ima i neizravnu štetu jer osobe bez ulaznice pokušavaju zauzeti mjesta na stepenicama ili između sjedala, čime se stvara gužva koja je suprotna pravila Eurolige o prolazu (stepenicama), što onda donosi i velike kazne za Klub.

Partizan još jednom poziva navijače i sve posetioce Štark arene da se ponašaju savesno i na taj način zaštite svoj Partizan od negativnih uticaja, piše u priopćenju Partizana.

Crno-bijeli u sedmom kolu Eurolige od 20.30 sati dočekuju turski tim.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU