Partizan u pregovorima s NBA zvijezdom?!

Košarkaši Partizana mogli bi u nastavku sezone biti jači za Tarensa Rosa, dugogodišnju NBA zvijezdu, ako je vjerovati pisanju portala “Nova S”, koji prenosi da je ovaj košarkaš viđen u Beogradu, gdje pregovara s čelnicima srpskog kluba.

Već je poznato interesovanje crno-belih za bivšeg košarkaša Toronta, Orlanda i Finiksa, što je i sam priznao u jednom trenutku, a rekao je i da bi bilo zanimljivo da zaigra u Srbiji jer mu je supruga s ovog područja.

U međuvremenu je i sam košarkaš podgrijao takva nagađanja slikom iz zračne luke u New Yorku koju je podijelio na društvenim mrežama, čime demantira navode da se nalazi u Beogradu.

No, čekao je NBA ponudu i činilo se da je ta mogućnost propala, no stvari su se možda promijenile jer nije uspio pronaći angažman u najjačoj ligi svijeta.

Eksplozivnog beka je 2012. kao 8. izbor na draftu izabrao Toronto, gdje je proveo pet sezona, dok 2017. nije prešao u Orlando, gdje je također igrao s uspjehom. Njegov posljednji klub bio je Phoenix za koji je ove godine kratko igrao.

Godine 2013. Ross je osvojio All-Star natjecanje u zakucavanjima.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU