Partizan: Uložili smo žalbu na odluku ABA lige!

Partizan dočekuje Zvezdu u okviru četvrte utakmice finalne serije ABA lige.

Crno-bijeli su večeras objavili da će na utakmicu moći doći samo vlasnici sezonskih ulaznica.

Klub iz Humske javnosti se obratio službenim priopćenjem u kojem je razjašnjena posljednja odluka.

KK Partizan obavještava svoje navijače da će sutrašnja utakmica protiv Crvene zvezde MTS (18.30 sati, dvorana ‘Aleksandar Nikolić’) biti otvorena samo za vlasnike sezonskih ulaznica, koji će biti raspoređeni prema raspoloživosti mjesta po sektorima u dvorani.

Ova odluka posljedica je privremene mjere zatvaranja dijela dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ koju je donio disciplinski sudac ABA lige. Prema trenutnoj privremenoj mjeri, Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u Superior sektoru, isti broj redova u sektorima do njih, sektori iza klupa domaćih i gostujućih momčadi kao i prvih 12 redova u Premium sektoru će biti zatvoren.

KK Partizan je uložio žalbu na ovu odluku, a ukoliko se na temelju nje izvrše izmjene prije sutrašnje utakmice, klub će obavijestiti navijače u najkraćem mogućem roku.

Ovim putem KK Partizan apelira na navijače da ne ponavljaju ispade koji su doveli do zatvaranja dvorane, da svu energiju i ljubav prema Partizanu usmjere isključivo na podršku našim igračima, a ne vrijeđanje protivnika ili suca, priopćeno je iz kluba.


www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU