Partizan zove najmlađe: Dođite na stadion

Nogometni klub Partzan je godine povodom “Dječje nedjelje” uputio poziv za utakmicu 11. Superlige Srbije protiv Mladosti u Humskoj.

Saopštenje trenutno prvoplasiranog tima Superlige Srbije prenosimo u celosti:

– Dragi naši crno-bijeli, U periodu od 2. do 8. listopada 2023. godine obilježava se međunarodni “Dječji tjedan”! Pozivamo sve mame i tate, bake i djedove, tete i stričeve, škole i vrtiće, da dovedu svoje mališane i da sa nama provedete lijepo subotnje popodne na stadionu “Partizan” gledajući utakmicu 11. kola Superlige Srbije FK Partizan – FK Mladost Lučani.

– Utakmica počinje u 18.30, a ulaz je besplatan za sve koji sa decom do 14 godina dođu na “istočni” ulaz stadiona Partizana, koji se nalazi pored “Crno-belog butika”.
– Svi ostali posjetioci, koji imaju ulaznice za Istok (sezonske ili dnevne), moći će ući na ovu utakmicu samo na ulazu “Istok”, s južne strane stadiona “Partizan”.

– Hajde da zajedno napravimo crteže sa motivima našeg kluba, kape i šalove i proslavimo 78. rođendan našeg Partizana i „Dečju nedelju“ koja je pred nama.
Sve crteže, kao i fotografije, roditelji ili djeca mogu postaviti na svoje otvorene IG profile uz tag #dečijanedeljauhumskoj.
Čekamo vas da se zajedno družimo i bodrimo crno-belestoji u priopćenju Partizana.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU