-2.1 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Partner MKF osvojio 3. mjesto na odbojkaškom turniru za djecu na onkologiji


U organizaciji odbojkaške “Akademije MIKASA” Tuzla, “DMF Office” Tuzla i društveno najodgovornijih firmi sa područja TK, žene, radnice Partner MKF, i ove godine su odazvale i učestvovale na humanitarnom turniru u odbojci.

Turnir pod nazivom “DMF Office za djecu i majke ONKOLOGIJE UKC-a Tuzla” organizovan je s ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu opreme, koja će malim pacijentima omogućiti kvalitetniji i zabavniji boravak na dječijem odjelu UKC-a Tuzla.

Partner je, kao i nebrojeno puta do sada, smatrao da je odgovoran uključiti se u jednu ovakvu humanu akciju i pokazati da ne smijemo gubiti vjeru u humanost i da tamo gdje postoji ljubav, postoji i život. Želimo da pošaljemo jednu pozitivnu poruku iz Partner MKF i da svojim malim doprinosom motivišemo i druge da se priključe ovakvim akcijama, a sve u cilju odgovornijeg ponašanja prema lokalnoj zajednici i našem najvećem blagu, našoj djeci.

Učešće na turniru prijavilo je 21. ekipa, a ekipa Partner MKF osvojila je odlično 3. mjesto.

Partner mikrokreditna fondacija je prisutna na tržištu 22. godine sa kreditnim linijama za poljoprivredu, stanovanje i poboljšanje uslova života, a ono što Partner čini trenutnim tržišnim liderom su aktivnosti usmjereni prema finansiranju energijske efikasnosti.

Više o Partneru na: www.partner.ba

- Oglašavanje -

0 0 Glasovi
Rejting članka
Pretplatite se
Obavijesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima