PARTNER U DRUGOM PLANU Ova tri horoskopska znaka nisu najbolji ljubavnici

Cilj svakog seksualnog odnosa treba da bude obostrano zadovoljstvo partnera. Ipak, postoje i oni koji gledaju da samo njima bude dobro, a partner im je u drugom planu.

Blizanci

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu. Njihov mozak ne može da se opusti čak ni za vrijeme seksa. Muškarci rođeni u ovom znaku vole da se hvale i uvijek su spremni za akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju. Kod njih seks traje oko dva minuta, a istinski bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. S druge strane, većina žena koje su rođene u ovom znaku su dobre u krevetu. One vole kada se partner posveti dugoj predigri.

Strijelac

Muškarci rođeni u znaku Strijelca po pravilu su avanturističkog duha i vole da eksprimentišu. Kod žena je situacija totalno drugačija one vole tradicionalizam bez mnogo odstupanja. Dakle, muškarci tragaju za osobom koja je spremna da proba nešto novo, ponekad i perverzno i uzbudljivo, a ako to ne pronađu nestaje želja i trude se da pobjegnu što prije. Žene, pak loše reaguju na napadne muškarce i traže siguran i opušten seks.

Ribe

Ribe su veoma emotivne, gaje duboka osjećanja, ali često u seksu znaju da budu veoma loše. Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna, a prizivaju i sadizam jer su u suštini mazohisti. Zbog tog ekstrema često im je teško da nađu adekvatnog partnera za kvalitetno vođenje ljubavi, piše Supežena.b92.net.

PARTNER U DRUGOM PLANU Ova tri horoskopska znaka nisu najbolji ljubavnici appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU