PERIOD KADA PARTNERI BLISTAJU ZAJEDNO Astrolozi tvrde da su ovo idealni datumu za vjenčanje u 2024. godini

Prema njihovim tvrdnjama, periodi kada su planete Venera i Jupiter u harmoničnom aspektu donose posebnu magiju i harmoniju u ljubavne veze.

Kada se Venera, planeta ljubavi i ljepote, udruži sa Jupiterom, planetom proširenja i sreće, to donosi blagostanje, radost i strast. Ovo se posebno dešava kada Venera boravi u svom prirodnom domu, znaku Bika, gdje se osjeća naročito dobro. Brakovi sklopljeni tokom ovog perioda obično su obogaćeni stabilnošću i ljepotom.

Prema astrolozima, evo nekoliko izuzetno srećnih datuma za vjenčanje u 2024. godini:

Od 3. do 5. juna

Ovi dani donose susret Venere i Sunca, što simbolizuje početak novih ljubavnih puteva, obogaćenih optimizmom i jasnoćom. Ovo je period kada partneri blistaju zajedno, delujući kao prava svjetlost jedno drugom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL Bik analizira svaki detalj, Škorpija dobija aplauz, Vodoliju će poremetiti jedan susret…

Od 3. do 16. Septembra

Venera boravi u Vagi, svom drugom domu, a Mjesec je u fazi rasta. Ovaj period podstiče uravnoteženost, pravednost i komunikaciju u vezi. Partneri se brinu jedno o drugom, podržavaju se i rastu zajedno, obećavajući trajnu ljubavnu sreću, prenosi Krstarica.

Ovi datumi su samo neki od povoljnih perioda za vjenčanja u 2024. godini prema astrološkim tumačenjima, obećavajući dug i srećan brak za one koji se odluče da svoj životni put započnu u tim vremenskim okvirima.

BONUS VIDEO:

PERIOD KADA PARTNERI BLISTAJU ZAJEDNO Astrolozi tvrde da su ovo idealni datumu za vjenčanje u 2024. godini appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU