Pešić pred Finsku: Evo što je rekao srpski izbornik

Izbornik srpske košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić poziva na oprez uoči dvoboja s Finskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2025. godine.

Utakmica u dvorani “Aleksandar Nikolić” počinje večeras u 20 sati, a jutros je u slobodnoj prodaji ostalo još samo 400 ulaznica.

– Prvo, ovo je početak kvalifikacija. Ono na čemu moramo inzistirati i voditi računa je da igramo protiv Finske. Svi u momčadi, i igrači, nikoga ne podcjenjujemo. Svjesni smo svojih mogućnosti, ali u isto vrijeme nismo sami. Oko nas se kruže mnoge glasine u smislu tko su ti Finci. A u prošlosti je poznato da smo već izgubili od Finske prije nekoliko godina i da su u međuvremenu dobili Sloveniju i Hrvatsku, pa je nekoliko zemalja s prostora bivše Jugoslavije, zemalja velike košarkaške tradicije, izgubilo od Finci. Mi koji smo unutra to znamo… I ne bavimo se previše tim pričama, imamo ogroman respekt prema njima i tako ulazimo u igrurekao je Pešić i osvrnuo se na podršku s tribina:

– Naravno da je podrška publike uvijek važna. Navijači koji dolaze bodriti reprezentaciju trebaju znati da igramo protiv ekipe koja je izvanredna i da nam je njihova podrška jako važna.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU