Pešić prozvao Radeta Bogdanovića: Loš i bezobrazan čovjek

Bivši igrač Crvene zvezde javno je iznio što misli o nogometnom analitičaru Radetu Bogdanoviću. Naime, Bogdanović je svojedobno rekao da Pešić nije kalibar za Zvezdu.

Po meni je on loš čovjek, bezobrazan, osjetio je što se u javnosti događa. Kad ga sretnem, reći ću mu u lice. Iza sebe ima karijeru, ali osjetio je što vole naši ljudi. Izlazi i kaže za Avramovića košarkaša kojeg je trenirao cijelo ljeto, a za nogometaše sa svojim starletama po Mikonosu. Tko si ti da pričaš o svemu tome, ako si toliko pametan netko bi te pozvao na posao. Zašto te neko ne zove za trenera, zašto nisi izbornik – rekao je Aleksandar Pešić za Informer i dodao:

Ne možete ići na RTS i ponižavati ljude. Daje izjave da kupi bodove, ako ovdje nisu zvali, što ga nisu zvali u Južnoj Koreji. Ne možete izaći i nekoga nazvati stablom.

Podsjetimo, Bogdanović je svojedobno rekao da Zvezda nema centarfora.

Evidentno je da Zvezdi godinama nedostaje centarfor. Stalno pričam o tome hoće li netko čuti za kupnju igrača, oni kupuju, ali… Oslanjaju se na naše domaće igrače ili naše međunarodne igrače. Ne mogu prenijeti težište igre na suparničku polovicu, nemaju prolaz. Pešić je dugo igrao u inozemstvu, ali nije kalibar centarfora kakav treba Zvezdi. Nemaju centarfora, to je najveći problem – rekao je Bogdanović.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU