Pet osoba uhapšeno nakon nasilja u porodici, jedna preminula po dolasku u stanicu

Pet lica uhapšeno je nakon prijave nasilja u porodici, a jedan od uhapšenih čiji su inicijali M.B. preminuo je po dolasku u Policijsku stanicu Lazarevo, saznaje Srna.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka sinoć su postupili po prijavi da je ispred porodične kuće u Ulici Miloša Crnjanskog došlo do nasilja u porodici između više lica. U vezi s tim slobode je lišeno pet lica čiji su inicijali M.B, P.B, D.B, D.B. i S.A.”, rekla je Srni portparol ove uprave Danijela Mučibabić.

Prema njenim riječima, licu čiji su inicijali M.B. pozlilo je tokom transporta u Policijsku stanicu Lazerevo, nakon čega je preminuo.

“Uviđaj je, zajedno sa policijskim službenicima, izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tijela”, rekla je Mučibabićeva.

Srna nezvanično saznaje da je po dolasku na lice mjesta policija zatekla M.B. u alkoholisanom stanju oborenog na zemlji, dok ga ostala četvorica uhapšenih tuku.

Prema saznanjima Srne, tužilac se izjasnio da je riječ o krivičnim djelima nasilje u porodici sa smrtnom posljedicom i učestvovanje u tuči.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU