Pixie prije početka Lige nacija: Nastavimo s dobrim kvalifikacijskim igrama

Nogometna reprezentacija Srbije okupila se u Sportskom centru u Staroj Pazovi i započela pripreme za nadolazeće utakmice u Ligi nacija protiv Norveške i Slovenije u Beogradu, te Švedske i Slovenije na gostujućem terenu.

Tim povodom novinarima se obratio izbornik Dragan Stojković Piksi koji je istaknuo da Ligu nacija shvaćaju ozbiljno.

To je ozbiljno natjecanje koje nosi natjecateljski duh, svaka pobjeda se cijeni i u svaku utakmicu idemo na tri boda. Nikada nisam bio u situaciji da moram odigrati četiri meča u deset dana. Ali za sve, tako i za nas. Moramo biti pametni i vjerovati u sebe. Svaka čast Norveškoj, Sloveniji i Švedskoj, ali svjesni smo svojih kvaliteta i ne odustajemo od svog stila igre. Ovo nije zagrijavanje za Katar, ovo je ciklus u kojem želimo nastaviti kontinuitet dobrih igara i rezultata iz kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.rekao je izbornik Stojković i dodao:

Nekoliko naših igrača već nekoliko dana boravi u Srbiji i trenira ovdje u Staroj Pazovi. Nema mjesta za brigu. Siguran sam da će biti dovoljno motivirani, ne prepoznajem riječ zasićenost jer dres reprezentacije obvezuje na maksimalan angažman u svakoj utakmici. Svi su ozbiljni profesionalci i znaju ispuniti svoje obveze. Važno je da imam apsolutno povjerenje u sve dečke s popisa. Ovisno o rasporedu, tražit ćemo i pronaći rješenja na odgovarajućim pozicijama u timu. Cilj je jasan, Srbija mora biti momčad koja svakom suparniku diktira ritam i pita se za konačni ishod utakmice.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU