Pixies protiv Cipra: Recite koji sustav pobjeđuje

Nogometaši Srbije sutra gostuju selekciji Kipra u prijateljskoj utakmici, a medijima se obratio selektor Dragan Stojković Pixi.

Sve je u redu, nismo razočarani nakon poraza u Rusiji. Nikada nije dobro kad se gubi, nakon povratka u Beograd imali smo ozbiljan sastanak s jasnom porukom igračima. Vjerujem da su to dobro primili i reagirali. Očekujem konkretnu reakciju! Revolt i maksimalna ozbiljnost, rekao je trener Stojković uoči treninga u AEK Areni.

“Orlovi” su nakon Moskve dobili pojačanje.

– Ušao je Milenković, svi se prijavljuju za momčad. Promijenit ćemo cijelu obranu, nema sumnje. Pokušat ćemo ostaviti što bolji dojam u sustavu na kojem smo radili prethodnih dana. Vidimo to kao rehabilitaciju za poraz od prije nekoliko dana. Od igrača očekujem da shvate svoju odgovornost i da dobro odrade posao na terenu. Povjerenje nam je važno. Mnogo!

Stojković se osvrnuo i na kritike javnosti. Uz ogradu – nije ih ni čitao zadnjih dana.

– Vjerujem da jest, nema potrebe ulaziti u polemiku. Samo bih volio da mi se kaže koji sustav, ako je uopće tema, pobjeđuje! Ali za jamstvo! Dobio sam lekciju – da slijedim svoj instinkt, kao što sam i do sada radio. Oni kritiziraju i imaju pravo, općenito moj posao je da odlučujem.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU