Plaćajte putem usluge Addiko Mobile i odvezite se električnim biciklom, romobilom ili uživajte u vikendu za dvoje

Postojeći i novi klijenti Addiko banaka u Bosni i Hercegovini, koji koriste uslugu Addiko Mobile, u mogućnosti su osvojiti ove atraktivne nagrade i to uz samo dvije transakcije plaćanja, koje budu realizovane putem usluge Addiko Mobile, u periodu trajanja nagradne igre, od 05.03 do 05.06.2021. godine. Šest najsretnijih klijenata, po tri iz Addiko Bank Banja Luka i Addiko Bank Sarajevo, biće nagrađeni električnim biciklom i električnom kacigom, električnim romobilom i električnom kacigom ili poklon bonom za vikend putovanje za dvije osobe u vrijednosti do 500 KM.

„Cijenimo vjernost naših klijenata i njihovu opredijeljenost za korištenjem modernijih načina plaćanja. Pozivamo i nove klijente da nam se pridruže i upoznaju svijet jednostavnijeg mobilnog bankarstva – Addiko Mobile, koji omogućava potpunu fleksibilnost u vremenu i lokaciji plaćanja, koja su duplo povoljnija. Ovom nagradnom igrom im dajemo i dodatne pogodnosti u vidu atraktivnih nagrada kojima ćemo nagraditi najsretnije među njima“, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo Addiko Bank Sarajevo.

„Kao banka fokusirana na digitalne usluge, koje nam svima štede i vrijeme i novac, dodatno želimo nagraditi njihovo korištenje. Sigurni smo da će ove atraktivne nagrade omogućiti dobitnicima da vrijeme provedu korisnije, sa porodicom i prijateljima. Nagradno izvlačenje dobitnika planirano je 15. juna“, istakla je Milka Čađo, direktorica Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo Addiko Bank Banja Luka.

Detaljnije informacije o ovoj nagradnoj igri i pogodnostima korištenja usluge Addiko Mobile potražite na web stranici addiko.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU