Počinje besplatna škola plesa za učenike iz Tuzle

Centar za ples i rekreaciju Tuzla poziva sve zainteresovane učenike osnovnih škola na području grada Tuzla od 5. do 9. razreda da se prijave na dvomjesečnu besplatnu školu plesa.

Škola plesa počinje u novembru i održavat će se svake subote i nedjelje u prostorijama CPR-a (zgrada Centra za kulturu Tuzla). Termini će biti naknadno određeni u skladu sa brojem polaznika.

Škola plesa realizuje se u suradnji sa Gradom Tuzla a u sklopu projekta “Most razvoja” koji za cilj ima uključivanje djece u sportske aktivnosti u svrhu zdravog razvoja. Latinoamerički i standardni plesovi, hip hop i drugi samo su neki od plesova koje će djeca imati priliku naučiti pod vodstvom naših stručnih voditelja.

Programi će se realizovati u skladu sa preporukama nadležnih institucija koje se odnose na COVID 19. Prijave su otvorene do 4.novembra ili do popune mjesta.

Prijave i informacije putem e-maila: [email protected] i telefona 061 979 602.

Centar za ples i rekreaciju Tuzla je udruženje koje se bavi plesno-sportsko rekreativnim aktivnostima. U okviru Centra provodimo sadržaje namijenjene za djecu, studente, zaposlene, učenike, zatim sadržaje namijenjene isključivo ženskoj populaciji, osobama sa posebnim potrebama, te oni koji su narnijenjeni osobama treće životne dobi.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU