Pogba završio minimalno ponižen: Juventus ne može raskinuti ugovor zbog jedne stvari!

Paul Pogba je saznao katastrofalnu vijest. Drugi doping test također je bio pozitivan i Juventusov veznjak suočava se s dugotrajnom zabranom igranja nogometa.

Pad na doping testu ostavlja ga bez ogromnih milijuna i sada će biti na godišnjem minimalcu za nogometaše talijanske Serie A.

Sada će protiv 30-godišnjeg Francuza biti pokrenut stegovni postupak u kojem će mu biti izrečena kazna. Mogla bi dobiti i do četiri godine zabrane.

Pogba će dobiti priliku da se brani sam, ali je suspenzija neizbježna. Uz to, zbog kršenja pravila o dopingu automatski ostaje bez unosnog ugovora s Juventusom i umjesto 8 milijuna eura godišnje dobiva minimalac.

Taj minimum za igrače talijanske Serie A iznosi 27.300 eura na godišnjoj razini, no potpuno je jasno da će čelnici Juventusa nakon ove vijesti pokušati raskinuti ugovor s Pogbom.

Trenutno se ne može jednostrano raskinuti dok Sud ne donese službenu odluku o kazni. U slučaju suspenzije između dvije i četiri godine, klub ima mogućnost raskinuti suradnju s igračem bez ikakvih obveza.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU